Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Glumačka legenda Pero Kvrgić uskoro postaje djed!

kvrgić
Boris Šćitar/Pixsell
05.05.2010.
u 19:43

– Tata je bio presretan, ali i jako iznenađen i zbunjen, kao i svi ostali u obitelji. Uopće nisu očekivali vijest o mome skorom majčinstvu – priznala je sretna glumica Ana Kvrgić.

Nakon šest desetljeća duge glumačke karijere u kojoj je nerijetko svojim izvedbama oduševljavao filmsku i kazališnu publiku 83-godišnja glumačka legenda Pero Kvrgić nedavno se našao u pomalo drugačijoj ulozi. Njegova kći jedinica, 40-godišnja zagrebačka glumica Ana Kvrgić, oduševila ga je i ostavila u čudu kad mu je svečano objavila da će uskoro postati djed!

Zbunjena obitelj

– Tata je bio presretan, ali i jako iznenađen i zbunjen, kao i svi ostali u obitelji. Uopće nisu očekivali vijest o mome skorom majčinstvu – priznala je sretna glumica koja je već nekoliko godina u skladnoj vezi ili, kako kaže, divljem braku sa šest godina mlađim baletanom zagrebačkog HNK, Rumunjem Danom Alexsandrom Rusom. Iako u četvrtome mjesecu trudnoće, Ana ne namjerava pauzirati od kazališnih obveza u matičnom kazalištu Gavella jer se osjeća odlično i nada se da će je taj osjećaj pratiti do kraja lipnja.

– Nema razloga za rani rodiljski dopust. Nadam se da će mi beba dopustiti da i u idućih nekoliko mjeseci do njezina rođenja uživam u glumi – rekla nam je srdačno Ana.

Na pitanje kako se osjeća zbog sretne vijesti svoje kćeri jedinice, uvijek skromna glumačka zvijezda Pero Kvrgić sasvim zbunjen odgovorio je:

Djed ostao bez riječi

– Ana me ostavila bez riječi, iznenadio sam se! Zaista je predivan osjećaj čuti da će u našu obitelj uskoro stići novi član. Važno je da sve prođe u najboljem redu, a hoće li biti djevojčica ili dečko sasvim je nevažno – priznao je glumački veteran koji se već nekoliko puta našao na kazališnim daskama u društvu svoje kćeri jedinice kojom se jako ponosi.

– Trebalo mi je dugo da se na nju naviknem kao glumicu. Godinama mi je bila samo kći – kaže glumac, kojem sigurno neće trebati mnogo da se navikne na ulogu djeda.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krenica
10:01 06.05.2010.

Kakva velika vijest da sve svijetske novine pišu o tome. Jadni novinara i novina.Bijeeda .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije