Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLJUTIO POSJETITELJE

Glumac ulaz naplatio 740 kuna, pa se uključio videovezom: 'Platio sam toliko novaca da te vidim na ekranu?'

arnold schwarzenegger
Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL
1/8
05.10.2021.
u 16:18

- Jako sam uznemiren, ne mogu doći zbog zdravstvenog stanja noge. Ozlijedio sam nogu, stopalo. Liječnik  mi je rekao da ne putujem. Žao mi je zbog toga. Tijekom vikenda ću se svako malo javljati. Vidjet ćete me na ekranu. Stoga se veselim dolasku sljedeće godine, 2022. Bit ću tamo - napisao je Arnold Schwarzenegger.

Svjetski poznati glumac Arnold Schwarzenegger (74) sudjelovao je na Arnold Sport Festivalu, a jedan detalj je posebno naljutio posjetitelje ovog događanja. Naime, ulaz na kongres koji je glumac organizirao koštao je 84 funte što je oko 740 kuna. Posjetitelji su očekivali da će slušati slavnog glumca uživo, a ono što ih je posebno naljutio jest to što se on pojavio samo putem videolinka

Schwarzenegger je najavio da će doći u Birmingham gdje se festival održavao, pa je onda u zadnji tren objavio da ipak ništa od toga. Glumac je dan prije događaja, gdje je trebao odgovarati na pitanje na svojem Twitter profilu objavio je da mu je liječnik savjetovao da ne putuje zbog ozljede noge. "Jako sam uznemiren, ne mogu doći zbog zdravstvenog stanja noge. Ozlijedio sam nogu, stopalo. Liječnik  mi je rekao da ne putujem. Žao mi je zbog toga. Tijekom vikenda ću se svako malo javljati. Vidjet ćete me na ekranu. Stoga se veselim dolasku sljedeće godine, 2022. Bit ću tamo", napisao je.

Glumčeva poruka pratiteljima nije puno značila te nije umanjila njihovu ljutnju. "Namjerno si čekao do posljednjeg trenutka da to objaviš, srami se", poručili su mu ljutito.  "Što!? Platio sam 740 kuna da te vidim na ekranu!?" poručili su u nevjerici uzrujani posjetitelji.

Inače, glumac se cijepio protiv koronavirusa, pa mu to nije stvaralo problem kod putovanja. "Danas je bio dobar dan. Nikada nisam bio sretniji zbog čekanja u redu. Pridružite mi se i prijavite se da dobijete svoje cjepivo", napisao je u opis snimke te je dodao rečenicu iz 'Terminatora': 'Dođi sa mnom ako želiš živjeti'.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:07 05.10.2021.

Koliko moras biti glup da bi platio 750kn da vidis čovjeka

NE
nešperlin
04:06 06.10.2021.

Nikad neću razumjeti ljude koji koji obožavaju slavne osobe a o njima znaju samo ono što novinari pišu. Isto kao imati 3000 prijatelja na fejsu a kad nekog stvarno trebaš uvidiš da nema nikga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije