Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO IMA NOVAC...

Glumac i redatelj izbačen sa snimanja vlastitog filma

Pruitt Taylor Vince
Columbia Pictures
16.11.2009.
u 15:21

Poznati epizodni glumac Pruitt Taylor Vince posvađao se s producentom na snimanju filma "Cameraman" koji je trebao i režirati i - "dobio cipelu".

Specijalist za male uloge Pruitt Taylor Vince dobitnik je i nagrade Emmy za gostovanje u seriji (serijski ubojica u "Murder One"), a i na filmu i televiziji ostvario je niz dojmljivih uloga, od ne baš bistrog prijatelja Paula Newmana u "Ničijoj budali" do tristo kilograma teškog pacijenta dr. Housea. Najdulje se zadržao u "Deadwoodu", cijelih deset epizoda, a skoro da nema američke TV serije u kojoj nije u barem jednoj epizodi imao govornu ulogu: "Miami Vice", "Dosjei X", "CSI", "Chicago Hope", "Alias", "Medij"...

No, nedavno je Vince izgubio ulogu na zbilja ružan način. Na snimanju filma "Cameraman" u kojem je trebao i glumiti i režirati posvađao se s producentom Davidom Newtonom Coleom i pred cijelom ekipom dobio otkaz. Sukob je bio toliko žestok da su morali pozvati policiju Louisiane koja je ljutitog glumca udaljila sa snimanja.

- Nijedan od nas nije bio za kompromise u svojoj umjetničkoj viziji, ali ja sam producent i to je bilo to - opravdava Cole svoju odluku da otpusti sjajnog glumca. - Zato se ovo zove show business, a ne show art.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije