Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAVINA KOMENTARA

Gledatelji zabrinuti zbog modrica: 'Doris, što ti je to s koljenima?'

Foto: Instagram/HRT Screenshot
1/17
24.09.2020.
u 14:39

Voditeljica Doris Pinčić u današnjoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" nosila je plavu haljinu koja je otkrila njezina koljena te izazvala mnogo komentara.

Kad joj se usred emisije "Dobro jutro, Hrvatska" podigla plava haljine malo iznad koljena, gledatelji su odmah počeli komentirati modrice koje se tamo nalaze. Zabrinuti za voditeljicu Doris Pinčić, počeli su postavljati pitanja na društvenim mrežama.

"Doris, što ti je s koljenima?", "Kakve su to modrice?" raspitivali su se obožavatelji, ali odgovor nisu dobili.

Foto: HRT screenshoot

Inače, prije tri dana u najavi priloga ''Minuta za vas'' Doris je istaknula da slijedi vježba naziva ''mrtva buba'' koja je odlična za trbušne mišiće, dok se odlično raspoloženi suvoditelj Ognjen Golubić bacio na leđa i krenuo oponašati bubu na leđima. Sve je to dobro nasmijalo gledatelje, a nakon emitiranog priloga neki od njih pobunili su se na društvenim mrežama.

Smetale su im vježbe koje su, kako su istaknuli, za mnoge preteške.

"Dobro jutro, molim 1 minuta vježbi za starije, koji ove postojeće ne mogu odraditi... teške su, samo prijedlog uredniku", poručila je jedna od gledateljica. "Slažem se s imenjakinjom, isto mislim. Vježbu bi trebalo prilagoditi starijoj populaciji. Ove od minute budu jako teške. Emisiju volim i svi voditelji su super", nadovezala se druga.

Foto: HRT screenshoot

Nedavno je iznenadila gledatelje RTL-a gdje se pojavila s glazbenikom Borisom Rogoznicom u showu "Superpar" u ulozi celebrity para. Čudno je to bilo svima jer je par u lipnju ove godine najavio razvod, a njihovo zajedničko pojavljivanje i to u emisiji koja je posvećena superparovima mnoge je s razlogom zbunilo. 

S RTL-a su odmah pojasnili da se sezona koja se trenutačno emitira snimala 2019. godine dok su još bili u braku, a unatoč tome društvenim mrežama odmah su počeli kolati komentari gledatelja kako su Doris i Boris zbog novonastale situacije trebali tražiti da ih se makne iz emisije, no oni to nisu učinili.

Pogledajte video: Tereza Kesovija govori o svom novom spotu 

Komentara 58

OR
Orilogorilo
14:46 24.09.2020.

Hrt je poznat kao mjesto gdje bez klecanja i lezanja nema napredovanja.

Avatar taqa
taqa
14:52 24.09.2020.

Doris je kupila novi auto opet bez kredita. Na lizing? Ne, na pušing. Zato i jesu koljena puna modrica.

AN
antiekstremist
14:47 24.09.2020.

Bila na audiciji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije