Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE PJEVAJU

Gledatelji su razočarani! Negoduju na društvenim mrežama: 'Nisu bili najlošiji. Šteta!'

Zvijezde pjevaju
Foto: Dario Njavro/HRT
1/8
11.10.2020.
u 12:32

Podsjetimo, sinoć su show "Zvijezde pjevaju" napustili Vlado Kalember i Kristina Klemenčić Novinc.

U sinoćnjoj epizodi "Zvijezde pjevaju" natjecanje su napustili Vlado Kalember i Kristina Klemenčić Novinc. Gledatelji od sinoć vode rasprave na društvenim mrežama jesu li zasluženo ispali iz showa i tko je trebao prema njihovom mišljenju napustiti pozornicu na Prisavlju zauvijek.

- Uh! Pa nisu Vlado i Kristina bili najlošiji. Pjesma je u potpunosti otpjevana po taktu. Bez ijedne greške - glasi komentar na Facebooku jednog gledatelja.

Foto: Facebook screenshot

Drugi su odmah počeli tvrditi da su Vlado i Kristina nezasluženo ispali i iskazali nezadovoljstvo.

- Ivana i Damir su trebali po meni (ispasti), iduću emisiju čini mi se da i hoće. Kristinu sam još bolje htjela čuti kako pjeva, Vlado joj nije dopustio baš das e pokaže u pravom svjetlu - komentirala je gledateljica.

Foto: Facebook screenshot

Nastavilo se negodovanje zbog toga što par nije prošao u daljnje natjecanje.

Foto: Facebook screenshot

Potom je komentator naglasio da bi bilo bolje da svi pjevaju do kraja bez obzira na bodove te da se onda proglase pobjednici.

Foto: Facebook screenshot

Smatraju neki da bi Kristina bolje prošla uz drugačijeg mentora, jer ističu pojedinci, da je Vlado samostalni vokal, a ne za duete.

Foto: Facebook screenshot

Na razočaranje mnogih što su Vlado i Kristina napustili, neki smatraju da su show trebali napustiti Ivana Kindl i Damir Smrtić.

Foto: Facebook screenshot

Podsjetimo, sinoć su najveći broj bodova ostvarili Marko Petrić i njegova mentorica Gina Victoria Damjanović, a par koji je napustio show otpjevao je pjesmu "Island In The Stream".

- Odabrati ovu pjesmu je vrlo hrabro. Jer postoji jako puno obrada ove pjesme. Stvarno ste zagrizli – krenula je s ohrabrenjem Danijela Martinović i pohvalila Kristinino pjevanje. - Očekujem još neka iznenađenja od tebe – zahtijevala je od nje pjevačica. Za svoju izvedbu dobili su 28 bodova od žirija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije