Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Večeri za 5 na selu'

Gledatelji razočarani desertom koji je Željka poslužila gošćama: 'Ovo je sramotno'

Foto: RTL, Facebook
1/7
19.05.2022.
u 09:21

Željka je pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Novoselski namaz, glavnog jela Picok na zeleno i deserta Šarene čašice. Upravo je desert izazvao najviše pozornosti kod gledatelja.

U sredini tjedna u 'Večeri za 5 na selu' iz Podravine ostale je kandidatkinje u Đurđevcu ugostila profesionalna kuharica Željka, a u gradu Picoka na meniju je očekivano bila piletina.

Željka je pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Novoselski namaz, glavnog jela Picok na zeleno i deserta Šarene čašice. Pašteta od čvaraka svidjela se gošćama, juha s heljdinom kašom nekima je bila previše blaga, ali ipak fina, piletinu u glavnom jelu hvalili su da je bila sočna i ukusna, a u desertu je svima malo zasmetalo što je bilo malo jagoda.

Foto: RTL/Screenshot
Kad su stigle, Željka je izgrlila gošće, a potom su nazdravile za uspješnu večeru. „Višnjevac je bio baš pravi domaći, fini, nije bio prejak - ženski višnjevac“, rekla je Jadranka, a Ivana dodala: „Bilo je slatko i punog okusa.“ Domaćica je za predjelo poslužila paštetu od čvaraka i svježi sir. „Nisam ljubiteljica čvaraka, ali mi je ovo bilo fino i tražila sam dodatnu krišku kruha“, rekla je Ružica, a svidjelo se i Lidiji.Domaćica je potom poslužila juhu, a Jadranka je komentirala kako nikad nije probala podravsku juhu s heljdinom kašom. „Volim kad su žene kreativne i rade nešto svoje i prilagođavaju recepte svom ukusu“, rekla je Jadranka.

Lidiji je bila fina juha, a Ružici se nije baš svidjelo što je dominirao luk.Za glavno jelo Željka je poslužila piletinu u umaku sa zelenim rezancima, a Jadranka je komentirala kako je očekivala bolji izgled piletine, no okus joj je bio dobar. „Piletina i umak stvarno su bili fini, meso je bilo sočno, no tjestenina mi je bila baš neukusna“, rekla je Ružica dok se Ivani sve lijepo stapalo jedno s drugim.Jagode s pudingom, keksima i šlagom u čaši bili su posluženi za kraj večere, a Ivana je komentirala kako se s jagodama ne može pogriješiti. „Bilo je previše šlaga, ja bih stavila više jagoda… Prolazan desert“, rekla je Jadranka, a Ivana dodala: „Meni je šlag bio pretvrd i možda da je bilo više jagoda, ovako je jagoda bila više kao dekoracija.

Foto: RTL/Screenshot

Upravo je desert bio 'trn u oku' brojnim gledateljima koji nisu krili razočarenje. "Sramota s desertima u čaši, Podravke su izgleda zaboravile peći kolače", "Općenito u serijalu iz sezone u sezonu žene su slabe u desertima ili je desert u čaši ili nešto smute na bazi pudinga, sramotno", "Regica ovo nije radila Dudeku. Mogla je domaćica napraviti podravske kocke, ako je tradicionalno nek bude do kraja", nizali su se komentari gledatelja. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Večera je naposljetku završila u veselom tonu. “Nakon darivanja gošće su uživale u iznenađenju i zvucima cingula, a potom se sve zaplesale uz tamburaški sastav. Lidija je Željkinu večeru nagradila desetkom jer joj je sve bilo super, Jadranka i Ivana dale su po devetku, a najkritičnija je bila Ružica koja je dala ocjenu osam i rekla: „Nisu mi odgovarali juhica i tijesto od špinata.“

Foto: RTL/Screenshot

 

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije