Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne slažu se s izborom

Gledatelji ponovno bijesni na ocjenjivanje: 'Uredniče TLZP-a, mijenjajte komisiju'

19.10.2020.
u 08:37

Nives je oduševljeno komentirala pobjednički nastup, no čini se da gledatelji nisu dijelili njezino oduševljenje.

Pobjednik ovotjedne emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'' jest Marko Braić. Pobjedu je slavio i nakon prethodne emisije, a nakon njegove izvedbe ove nedjelje i sama članica žirija Nives Celzijus prisjetila se svog nastupa u ovom hit showu jer je i njoj jednom gljiva dodijelila upravo Red Hot Chili Peppers.

''Gledala sam kako si skakao, malo sam i prestrašeno gledala, pitala se hoće li ti stati srce jer meni je stalo nekoliko puta…Bio si žilav, sve je prštalo energijom, fantastično, bez riječi sam!', komentirala je Nives oduševljeno, no čini se da gledatelji nisu dijelili njezino oduševljenje. 

"Valentić je trebao pobijediti", "Mario i Marina zaslužili su puno bolje ocjene", "Meni je Marina danas najbolja", "Ma dajte, ovo je bilo OK, Haris je bio najbolji", komentirali su nezadovoljni gledatelji.

Foto: FIBA/Screenshot

Foto: FIBA/Screenshot
Foto: FIBA/Screenshot
Foto: FIBA/Screenshot

Jedan gledatelj pokrenuo je komentare o nerealnom ocjenjivanju u showu.

"Uredniče TLZP-a, mijenjajte komisiju, niti sluha niti ukusa. Svaka čast Marku na izvedbi, zaslužena pobjeda, ali ocjenjivanje ostalih kandidata katastrofa", napisao je. To nije prvi put kako se gledatelji ne slažu sa sveokupnim ocjenjivanjem, ali ni pobjedničkom izvedbom.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, glumac Marko Braić ovaj se put okušao kao rock grupa Red Hot Chili Peppersi, što mu je donijelo pobjedu, a prošlotjedna pobjednička transformacija bila je također njegova kada se "pretvorio" u pjevačicu Elenu Foureiru u pjesmi Fuego. Dok je dio gledatelja smatrao kako je show namješten, drugi su komentirali kako je ocjenjivanje Marka bilo ''nerealno i smiješno''.

Komentara 4

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
09:39 19.10.2020.

Pa NAMJEŠTENO je samo biranje ko fol pritiskom na tipku, da je NASUMIČNO birano onda bi bilo 50/50% MUŠKO-ŽENSKO kao izbor a ovako u 90% slučajeva ispadne da se imitira SUPROTNI SPOL, dakle promocija transrodne nakarade! Samim time što to netko gleda je prevaren-FUJJJJ!!!

Avatar Warded
Warded
09:55 19.10.2020.

Čime se vi opterećujete... a na drugom bio "Papillon"..

SO
sohnahoakasaa
17:38 19.10.2020.

Nema većeg šoka za gledatelje od gledanja u lica i 'tela' totalnih estetsko-kirurških promašaja indire i šuputice. Užas...a 'otkidanje' na harisa đ. i 'pesma' govori jasno koji je to nivo. Žal mi je kaj je honorar stvarno prevažna stavka uu životu Gorana i Mešina pa im su one društvo. Svašta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije