Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritike supertalenta

Gledatelji oštro o bakama iz Ljubuškog: 'Sramota za ovu emisiju'

Foto: Nova TV
1/6
07.10.2019.
u 09:23

Dobile su zlatni gumb u drugoj epizodi, a direktno u polufinale poslao ih je Davor.

Dream team babe osvojile su srca žirija u Supertalentu. Dobile su zlatni gumb u drugoj epizodi, a direktno u polufinale poslao ih je Davor.

„Ovo je predivno, hvala svima, hoće nam srce iskočiti!“ komentirala je članica ne vjerujući što se dogodilo.

 

 

Naime, ove živopisne gospođe iz Ljubuškog na Supertalent došle su predstaviti ono što najbolje znaju – gangu i bećarac, a specijalno za show osmislile su i prigodnu pjesmu.

„Četiri člana tu žirija, ekipa nam najmilija. Poslušajte, pogledajte, samo gumba ne stiskajte Janko, Maja i Martina i Davore slatki stvore, sve vas puno babe vole!“ otpjevale su i osvojile srca žirija i publike.

No neki gledatelji ipak nisu bili zadovoljni što su bake dobile zlatni gumb te su svoje negodovanje izrazili na društvenim mrežama.

Foto: Facebook screenshot

– Sramota za ovu emisiju, svaka čast bakama ali ovo nije talent, praktički se sprdate s ljudima koji stvarno imaju talent i koji su mnogo vježbali kako bi se pokazali u najboljem svjetlu,sramota za Novu TV i za Bilmana koji me je jako razočarao jer sam mislio da je ozbiljan čovjek – glasi jedan komentar, a s tim se složila još jedna gledateljica:

Foto: Facebook screenshot

– Divne su, drage vesele, ali ne za zlatni gumb.

S njom su se složili i drugi:

Foto: Facebook screenshot

"Sve pet, samo krivo mjesto, kriva pozornica", "Simpa bakice, ali daleko od supertalenta", "Jel ovo Supertalent ili cirkus", samo su neki od komentara nezadovoljnih gledatelja.

 

 

Ključne riječi

Komentara 115

PR
PravednikPrvi
10:10 07.10.2019.

Pokazale su vitalnost i duhovitost u poznoj životnoj dobi (jedna članica Dream Teama ima preko 80 godina!) i tako dale primjer mnogima da život ima svoju ljepotu i u dubokoj starosti...Mislim da haterima najviše smetaju originalne hrvatske narodne nošnje, a iste bih upitao kako to da ih ne smeta nastup "operne pjevačice" u istoj emisiji i kakav to ona "talent" ima? A propos iste, upitao bih i produkciju misle li da je u redu da žiri tako ismijava ženu sa očitim duševnim problemina?

DU
Deleted user
11:03 07.10.2019.

Svaka čast ! Babe su odlične!

Avatar Jojo
Jojo
11:05 07.10.2019.

Ovo je zabavna emisija, kome ne paše, neka ne gleda !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije