Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ušao u finale

Gledatelji ogorčeni: Sve pohvale Roku, bio je super. Nepravedno je ispao

Eurovizija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.05.2019.
u 07:17

Na društvenim mrežama brojni korisnici hvalili su Roka i njegov glas. Smatraju da nije pošteno što nije ušao u finale jer su lošiji prošli dalje

Roko Blažević nije uspio ući u finale Eurosonga. Premda je imao impresivan nastup s pjesmom "The Dream", nije se našao u finalu među 10 zemalja koje su ušle u subotnje finale.

Na društvenim mrežama brojni korisnici hvalili su Roka i njegov glas. Smatraju da nije pošteno što nije ušao u finale jer su lošiji prošli dalje.

"Žao mi je jer je bio odličan", jedan je od komentara.

"Pola ovogodišnjih natjecatelja ne bi bilo u stanju izvesti njegovu pjesmu. Svaka čast", rekla je jedna od gledateljica, piše 24 sata.

"Ne shvaćam zašto ljudi toliko podcjenjuju njegovu pjesmu. Nepravedno je ispao", pisali su gledatelji. 

"Sve pohvale našem Roku,bio je presuper,ali konkurencija je bila prejaka s obzirom na utorak, ono je bilo dno dna. Bolji smo od Rusije, ali to je Rusija itd. Moji favoriti su bili Roko i Norveška", napisala je korisnica na Facebooku.

Dok se nekima nisu sviđala Rokova krila, neki smatraju da je to bio odličan potez.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar IgorBr
IgorBr
07:49 17.05.2019.

Malo nije imao sreće, ali kad imaš ovakav nastup ne možeš se izvlačiti na sreću: scenografija užasna, on je pjevao na 70% mogućnosti, pjesma samo solidna, sve ostavlja dojam 2004. godine u 2019., neinventivno, neoriginalno, cringe... i kakav je to tekst "I dream of love, you dream of love, angels of god"?! Me Tarzan, you Jane?

DU
Deleted user
08:16 17.05.2019.

Nekada je glazba bila pjesma, a ne glas. Nitko npr. nije slušao Arsena zbog glasa, nego zbog pjesme. A ovi današnji Houdekčići glazbu su sveli na interpretaciju i produkciju. Koga briga što netko može pjevati ko slavuj?! Zato to danas sve skupa ništa niti ne vrijedi.

PR
prajdali100
08:14 17.05.2019.

Pa kamenu bi bilo jasno ! Pjesma je teška, zahtjevna za izvođenje, nema ritma, nema melodičnosti, nema pamtljiv refren, ne može se pjevušiti....Zasluženo smo ispali.Nažalost, oni koji su znali skladati više nisu među živima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije