Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE VOICE HRVATSKA

Publika izabrala: Iz Vaninnog tima u finale ide Martin Kosovec!

Foto: Screenshot
1/13
20.01.2024.
u 22:00

Nakon druge polufinalne emisije uživo i sjajnih izvedbi kandidata, izabrana su četiri najbolja kandidata koja se iduće subote bore za pobjedu

Nakon prošlotjedne prve emisije uživo ovogodišnje sezone „The Voicea“, u tijeku je druga polufinalna emisija u kojoj ćemo doznati finaliste. Za ulazak u finale bori se 8 natjecatelja, po dva iz svakog tima, a u finale idu samo četiri, dakle po jedan iz tima. Prošle emisije prvi su put, osim mentora, za svoje omiljene pjevače glasali i gledatelji. Upravo su oni, unutar svakoga tima, odabrali po jednog ili jednu za koga smatraju da zaslužuje polufinale. A oni su ovaj put jedini odgovorni za finaliste. 

Drugu emisiju uživo otvorili su natjecatelji tima Damira Urbana. Prva je na pozornicu stala Ana Širić koja je pjevala pjesmu "Used to be young". Damir se na njezinu izvedbu pjesme ustao i zapljeskao. 

"Ja sam kao prvo pobjednik ove sezone jer sam imao priliku upoznati tako mlade i divne ljude. Što se nje tiče i kako god glasala publika, oba dva kandidata, a ovaj čas govorim o njoj, ona je pobjednica za mene ove sezone", kazao joj je mentor.

Foto: Screenshot

Idući je zapjevao drugi natjecatelj tima Urban, Toni Šimonović i to pjesmu "Never tear us apart". 

"Divno je kako on to izvodi, kako svoj potencijal upotrijebiti i da sve izgleda kako treba. Mislim da svi kolege sa naše scene mogu puno naučiti od njega", rekao mu je Urban.

Foto: Screenshot

"Svatko je imao izvedbu koja je bila osobna na svoj način, ja to ne bih uspoređivao, ali sada je na publici da odluči tko ide dalje", rekao je Urbanovom timu Dino. Gledatelji su imali vremena za glasanje i nakon određenog vremena glasanje je zatvoreno, a do prebrojavanja glasova imali smo prilike uživati u zajedničkom nastupu Tonija, Ane, Urbana i Pauline s Urbanovom pjesmom 'Mjesto za mene'.

VEZANI ČLANCI

Publika je odlučila da iz Urbanovog tima u finale ide Ana Širić, a Urban je zaključio da su za njega svi pobjednici. Toni se zahvalio svima na glasanju.

Idući tim na pozornici je bio onaj Davora Gobca. Prvo je zapjevao Luka Novokmet i to pjesmu "Sledgehammer". 

"Ja sam osupnut. Moram reći da je jako napredovao naš Luka. Sad je princ, on pleše.. Odlično!", kazao je Gobac.

Foto: Screenshot

Idući je pjevao Sandro Bjelanović, pjesmu grupe Queen "Crazy little thing called love". 

"Freddy, Freddy. Bio si odličan, Sandro je takav izvođač, ima neke svoje izraze, ima neku energiju tu oko sebe, a i on je puno napredovao od početka što se tiče tehnika, pjevanja", komentirao mu je mentor izvedbu. 

Foto: Screenshoot

"Fantastični su, bravo dečki", poručila im je Vanna. 

Dok se glasovi ne zbroje, na pozornicu su stali zajedno Luka, Sandro, Gobac i Gina i zapjevali pjesmu Psihomodo popa "Nebo". 

Odlučeno je da u finale iz tima Gobac ide Luka!

"Ti si osvijetlio obraz tima Gobac ove sezone", poručio je mentor. 

Iz Dinovog tima prva je zapjevala Natali Radovčić i to pjesmu „Caruso“ od Lare Fabian.

"Sve je točno kako treba biti, ti si točno ovdje gdje trebaš biti, ljudi ni ne shvaćaju koliko je teško početi ovu pjesmu, počašćen sam što sam te preuzeo u tim, ti možeš biti sretna jer sam ja presretan!", kazao joj je Dino. 

Foto: Screenshot

Kanije je zapjevao Jakov Peruško Rihtar i to Oliverovu "Dva put san umra".  "Jakov mi je ostao jedini izvorni kandidat. Vjerovao sam u tebe od početka, nikad me nisi iznevjerio i zato sam uvijek bio uz tebe, sve je bilo iskreno, hvala ti na ovome, Oliver bi se uplašio da ovo čuje!", poručio mu je Dino.

Iz Dinovog tima odlučeno je da ide u finale Jakov Peruško Rihtar. 

Foto: Screenshot

"Prije svega bih htio reći da je bilo jednako teško večeras iako mi nismo odlučivali. Natali, svaka ti čast, dali smo sve od sebe i znaj da sam uvijek tu kad god ti treba nešto u životu i za dalje, tu smo", poručio joj je Dino.

Posljednji tim bio je onaj Vannin, a prvi od njih zapjevao je Martin Kosovec i pjesmu "Unchained Melody".

"Ovaj glas apsolutno vodi na raznorazna mjesta, to nije samo moja konstatacija, to sad već zna cijela nacija. Martin je zaobilaznim putem došao do mene, ali samo da se zna, ja sam prva stisnula gljivu. Predivno, očaravajuće, zavodljivo, sve ti je rečeno pljeskom", poručila mu je mentorica.

Foto: Screenshot

Posljednji je ove večeri pjevao Sergej Božić, a pjevao je "Još i danas zamiriše trešnja". 

"Vjerujem da i publika razumije situaciju u kojoj je na neki način nepravda da jedan od ove dvojice ode, sigurna sam da za onog tko ne ide u finale glazbena priča tek počinje, možda manje zabavno.. Morate i vi jednom odrasti. Što reći, hvala ti još jednom, svaka čast", poručila mu je Vanna. 

Foto: Screenshot

Publika je na kraju ipak izabrala da u finale ide Martin Kosovec.

"Želim se zahvaliti svima, i bendu i backovi, hvala mentori i hvala ljudima koji su krasili ovaj show i napravili ovo čudo", rekao je Sergej na kraju. 

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Ključne riječi

Komentara 1

DA
darwil
22:20 20.01.2024.

Izgubili smo velikane glazbe ali Martin je ono što će opet ojačati našu estradu i mladima usaditi ljubav prema kvalitetnoj glazbi a time i glazbenoj kulturi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije