Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Gledatelji ljutiti na izbor finalista: 'Prvi put u životu smatram da je nešto stvarno namješteno'

Foto: Nova TV
1/7
22.11.2021.
u 09:08

"Najgori, ali najgori supertalent do sada. Krivi se elementi ocjenjuju. Užas. Predosadno. Mentalist jedini sa supertalentom, kao i ona djevojka bez kičme", komentar je jedne osobe koja prati show.

Jučer je prikazana prva polufinalna emisija popularnog showa 'Supertalent'. Svojim talentima predstavilo se devetero kandidata, a u finalu je mjesta bilo samo za troje. Svoja mjesta osigurali su cirkuski performer Emilio Alcantara, plesačica Azra Grljević i pjevač Josip Šušnjara. 

U komentarima na društvenim mrežama gledatelji su izrazili svoje nezadovoljstvo izborom finalista. „Ne mogu vjerovati. Koja blamaža od izbora supertalenta“, jedan je od komentara gledatelja. „Može vas biti sramota da ona Ukrajinka nije prošla“, komentar je drugog gledatelja s kojim su se mnogi složili, a odnosio se na nastup Anastasie Mazur. „Prvi put u životu smatram da je nešto stvarno namješteno“, pisali su gledatelji.  „Najgori, ali najgori supertalent do sada. Krivi se elementi ocjenjuju. Užas. Predosadno. Mentalist jedini sa supertalentom, kao i ona djevojka bez kičme“, pisali su gledatelji. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Inače, jučer su još nastupili i pjevač Christian Jerry iz Venezuele, Tara Skidmore, žena od gume Anastasia Mazur koja je gledatelje oduševila. Plesno-akrobatsku točku izvela je i Marwen Torkhani iz Tunisa, plesom su se bavili Matija i Fran, a sve je oduševio mentalist Antonio Mitar. Dodajmo još da je ovo bila prva od četiri polufinalne emisije, a u svakoj će jedan član žirija pred gledatelje iznijeti odluku o finalistima. 

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Ključne riječi

Komentara 8

CR
CROLINDA
09:18 22.11.2021.

žiriju je dakle ovaj kičarasti mesotres bolji od one žene-pauk iz Ukrajine i od onih dvaju" rudara" koji su bili perfektni i plesom i koreografijom

KO
kompjuter
11:30 22.11.2021.

Nije čudo kad u žiriju sjede tupsoni i tupsonke

MP
Mali Pero
10:17 22.11.2021.

Izjavljivat ONO što jesu, jer drugačije nisu ni mogli, superlativne riječi o mladoj Ukrajinki i nakon "5 minuta" donijeti TAKVU odluku, je probijanje DNA !!! To u većini slučajeva s obzirom na veliki broj "pokušaja" ne uspijeva ni politikusima. A njima uspijeva iz nekoliko pokušaja. Sramotno ali istinito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije