Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRCE MU JE SLOMLJENO

Glazbenik izbačen iz popularnog benda: 'Imam žalosne i teške vijesti za podijeliti'

Foto: instagram
1/5
04.08.2021.
u 17:05

- S obzirom na moju povijest bolesti i profil nuspojava ovih cjepiva, liječnik mi je savjetovao da se trenutno ne cijepim. Zarazio sam se virusom prije više od godinu dana, za mene je bio blag, pa sam uvjeren da bih se opet mogao nositi s njim - napisao je glazbenik

Pete Parada, bubnjar slavnog američkog rock benda Offspring, izbačen je iz grupe jer se nije htio cijepiti protiv Covida-19.

- Imam žalosne i teške vijesti za podijeliti. Znam da bi mnogi moji bliski prijatelji i obitelj htjeli ovo čuti prvo privatno i ispričavam se što javno svima javljam, ali ne znam kako bih vodio ovaj razgovor više puta - započeo je svoju objavu bubnjar koji je u Offspringu od 2007. godine.

Foto: Instagram

- S obzirom na moju povijest bolesti i profil nuspojava ovih cjepiva, liječnik mi je savjetovao da se trenutno ne cijepim. Zarazio sam se virusom prije više od godinu dana, za mene je bio blag, pa sam uvjeren da bih se opet mogao nositi s njim, ali nisam siguran da bih preživio još jednu rundu Guillain-Barréovog sindroma koji mi se dogodio nakon cijepljenja. Dogodilo se to još u djetinjstvu i s vremenom je postalo sve gore. Nedavno je odlučeno da moja blizina predstavlja nesigurnost u studiju i na turneji. To spominjem jer me nećete vidjeti na nadolazećim nastupima - nastavio je Pete i dodao je kako je želio podijeliti svoju priču jer zna da u glazbenoj industriji ima još onih koji slično proživljavaju.

- Nemam negativnih osjećaja prema svom bendu. Oni rade ono za što vjeruju da je najbolje za njih, isto što i ja činim za sebe. Cijeloj obitelji Offspring želim sve najbolje. Srce mi je slomljeno što neću vidjeti svoju zajednicu s putovanja, a povezivanje s fanovima nedostajat će mi više nego što to mogu opisati riječima - zaključio je Parada.

Članovi grupe Offspring nisu se oglasili oko glazbenikovog izbivanja iz benda. Zanimljivo je da se trenutačno nalaze na američkoj turneji, a sljedeći koncert imaju 8. kolovoza. 

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tata1208
Tata1208
17:36 04.08.2021.

E jaki mi muzičar, jaki bend... jako copy-paste novinarstvo. Pardon, "novinarstvo". A na birou toliko školovanih, inteligentnih... čeka posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije