Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinut nastup

Glazbenik (27) tijekom nastupa osjetio simptome moždanog udara: 'Izgubio sam vid, bio sam u suzama u kolima hitne pomoći'

Foto: Youtube screenshot
1/10
01.07.2022.
u 13:48

– Nakon što je osjetio simptome, Ashton je odveden u lokalnu bolnicu na liječnički pregled – poručili su članovi benda ''5 Seconds of Summer'' na Instagramu te dodali da se Irwin sada osjeća dobro i da se brzo oporavlja. O cijelom događaju na društvenim mrežama oglasio se i bubnjar.

Članovi benda ''5 Seconds of Summer'' prekinuli su svoj koncert u Teksasu nakon što je bubnjar Aston Irwin (27) osjetio simptome moždanog udara prouzročene iscrpljenošću zbog vrućine. Kako su objavili obožavatelji benda na TikToku, koncert je prekinut nakon izvedbe pjesme ''Lover of Mine'', a članovi benda tada su se obratili publici te rekli da je koncert završen. 

Njihovi pratitelji na društvenim mrežama pisali su da je klimatizacija na pozornici bila isključena, a nije bilo ni dovoljno vode za obožavatelje, piše The New York Post. Na svojem službenom Instagram profilu o svemu su se oglasili i članovi benda.

– Nakon što je osjetio simptome, Ashton je odveden u lokalnu bolnicu na liječnički pregled – poručili su te dodali da se Irwin sada osjeća dobro te da se brzo oporavlja.  O cijelom događaju na društvenim mrežama oglasio se i bubnjar.

– Bio sam u suzama u kolima hitne pomoći jer sam osjećao da sam mnoge iznevjerio – kazao je glazbenik na Twitteru te dodao da se sada puno odmara. Objasnio je da je patio od migrene prouzročene iscrpljenošću i vrućinom te da je zbog toga izgubio vid te imao simptome moždanog udara na lijevoj strani tijela. 

Dodajmo da je bend prema savjetu liječnika otkazao koncert zakazan za srijedu u Arkansasu, no održat će se 26. srpnja te će to biti posljednji koncert na turneji ''Take my hand''. 

Inače, uz Ashtona, bend čine vokal i gitarist Luke Hemmings (25), gitarist Michael Clifford (26) i basist Calum Hood (26), a bend je nastao 2011. godine u Sydneyu. Svoje karijere glazbenici su započeli objavljujući na YouTubeu, a 2014. godine izdali su prvu pjesmu ''She Looks so Perfect''. Snimili su i hitove ''Don't stop'', ''Amnesia'', ''Youngblood'' i druge. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornicu mu se pridružila i kći Hana

 

Ključne riječi

Komentara 6

IP
info_punkt
14:02 01.07.2022.

Pfeizer?

YE
Yeah
14:26 01.07.2022.

Cijepljen potpuno? Kao i mnogi naivni mladi ljudi, sve za slobodu kretanja, a nevidljivo ropstvo.

SE
serđo12
13:58 01.07.2022.

Kreću lagane pripreme za jesensko cijepljenje tako da ne bi bilo prenaglo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije