Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeno putovanje

Giuliano pred brojnom publikom u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski proslavio dvadeset godina karijere!

Giuliano
Foto: Hit Records
1/4
14.12.2015.
u 13:29

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, sinoć je bila mjesto gdje su se pjevali najveći hitovi najpoznatijeg splitskog glazbenog zavodnika Giuliana. Bila je to večer za pamćenje, večer u kojoj je brojna publika imala prilike uživati u pjesmama koje su obilježile dvadeset godina bogate Giulianove glazbene karijere.

Nezaboravna večer satkana od prelijepih ljubavnih balada kao što su ‘Moja lipa’, ‘Ćutin se lipo’, ‘Gori more’, ‘Lipoto moja’, kao i neizbježnih ‘Biži sa mnom mala moja’, ‘Srna i vuk’, ‘Život si moj potrošila’, ‘Sjaj u očima otkriva te’, pa sve do novijih ‘Miriše’, ‘Veći od ljubavi’, te aktualnog singla ‘Znaš li onaj čudan osjećaj’.
Legendarno ‘Jugo’ Giuliano je otpjevao sa svojim glazbenim gostom Žerom, a oboje su svojom izvedbom sve prisutne ostavili bez daha.
Kako je i najavljeno, ovo je zaista bilo jedno pravo glazbeno putovanje kroz dvadeset godina karijere Giuliana, koji je na sinoćnjem koncertu zajedno sa svojim bendom upisao jednu kako emotivnu, tako i nezaboravnu noć.

Nakon nastupa u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, Giuliana očekuje koncert u Hotelu Park u Splitu 31.12.2015., kojim će uploviti u prve minute Nove 2016.
Giuliano će početkom godine nastupiti na 63. Zagrebačkom festivalu, gdje će se predstaviti s pjesmom ‘Znaš li onaj čudan osjećaj’, koja već sada osvaja publiku, ali i brojne radijske top ljestvice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije