Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Val podrške

Gibonni u TV prijenosu uživo poslao poruku Severini: Reći ću vam nešto što me niste pitali

26.01.2024.
u 08:20

Mali smo narod, sve se zna, tko ima što za ručak. Tajne ne postoje. Znači, znamo, tajna nije, da je Severina dobra mama, rekao je pjevač voditeljici Maji Ciglenečki tijekom dodjele nagrade Cesarica

Val podrške Severini tijekom njezine nove borbe za skrbništvo nad sinom postaje sve jači i sve više njezinih kolega izražava joj podršku, a Gibonni je to napravio sinoć u televizijskom prijenosu dodjele nagrade Cesarica. U razgovoru s voditeljicom Majom Ciglenečki u jednom trenutku joj je rekao: 

– Znaš što, ja ću nešto reći što me ti nisi pitala. Mali smo narod, sve se zna, zna se tko ima što za ručak. Tajne ne postoje. Znači, znamo, nije tajna da je Severina dobra mama. To sam želio reći. Eto ga, i triba joj tog maloga dati – rekao je Gibonni, a dvoranom se prolomio pljesak. Zahvalila mu je na ovim riječima podrške i Severina te je na Instagramu napisala: "Hvala Gibo moj... Podrške koje sam dobila su premoćne i pobijedit će svako zlo."

Na dodjeli nagrade Cesarica koja se prenosila i na HTV-u, podršku joj je uputio i Prlja iz Leta 3

– Pet riječi za Eurosong, ne znam... Zahtjevno, zanimljivo i lijepo... I – Seve, izdrži! – rekao je Prlja na pitanje Duška Ćurlića o pet riječi kojima bi opisao Eurosong. 

– Hvala na ovoj lijepoj podršci – rekao je nakon toga Ćurlić.

VEZANI ČLANAK

Podsjetimo, u četvrtak je u Laubi – Kući za umjetnost i ljude održana večer podrške pjevačici i mami Severini. Naime, Centar za ženske studije i udruga djelovanja u kulturi "Arterarij", zajednički su organizirali akciju "Priče za laku noć koje ti želim ispričati", u kojoj su sudjelovali brojni umjetnici i javne osobe koje su željele istaknuti podršku Severini tijekom njezine pravne bitke za sina Aleksandra. Ovom večeri ove udruge htjele su istaknuti "solidarnost sa svom obespravljenom djecom i roditeljima koje je hrvatsko pravosuđe iznevjerilo i izložilo dodatnom zlostavljanju kroz disfunkcionalne, neetične i nehumane mehanizme vlastitog funkcioniranja". 

1/20

Severinina nova borba za skrbništvo počela je ovog utorka kada se dogodio novi preokret u sudskom sporu između nje i Milana Popovića. Naime, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina – opet vraća ocu. Ova odluka odmah stupa na snagu, neovisno o eventualnoj žalbi pjevačice. 

VIDEO Vrhovni sud objavio zašto Severininog sina vraća ocu

Komentara 20

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
09:25 26.01.2024.

Pogledajte samo listu "pisaca" klopji ju podrzavaju-pametnome sve jasno! zaključuje skupina pisaca među kojima su Snježana Banović, Renato Baretić, Ivica Buljan, Boris Dežulović, Ivica Đikić, Nataša Govedić, Ivica Ivanišević, Monika Herceg, Miljenko Jergović, Damir Karakaš, Paolo Magelli, Kristian Novak, Rade Šerbedžija, Ante Tomić, Lenka Udovički, Marina Vujčić, Zoran Žmirić i Olja Runjić.

LL
lijepa_li si
09:39 26.01.2024.

ružno je i na štetu svim kad rad suda,i presude komentiraju gibo, mrle, prlje i tko već ne! to više ne rade ni teške balkančine!

Avatar Idler
Idler
08:38 26.01.2024.

Mali je učlanjen vu Delije, bu se snašel i privikel pri tateku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije