Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na plaži Medane na Krku

Gibonni treći put odgodio koncert na Krku! Poznat je i razlog odgode

Gibonni
Foto: Vedran Metelko
1/16
14.09.2023.
u 16:25

Koncert koji se trebao održati na plaži Medane u Puntu na Krku 16. rujna organizatori su odgodili zbog najavljenog lošeg vremena te kazali da će novi datum objaviti ubrzo, a radi se o lipnju iduće godine.

Gibonnijev koncert koji se trebao održati na plaži Medane u Puntu na Krku 16. rujna ove godine na žalost je odgođen. Nakon dvije odgode, organizatori su odlučili koncert pomaknuti na ljeto sljedeće godine. Prema vremenskoj prognozi posljednjih nekoliko dana, bilo je izvjesno kako će padati kiša 16. rujna te je organizacija zbog nesigurnih uvjeta odlučila ipak odgoditi koncert.

Termin novog koncerta na Krku, koji planiraju za lipanj 2024., organizatori će objaviti vrlo brzo. Kupljene ulaznice moguće je vratiti putem sustava Entrio, gdje će biti također dostupne i u prodaji za novi datum. 

VEZANI ČLANCI

Gibonni je ove godine rasprodao koncerte u Zagrebu, Sarajevu, Svetvinčentu, Primoštenu, Vukovaru, Kotoru, Ljubuškom, Rešetarima i Travniku, nastupio je na Arsenal festu i OK festu te je najavio nove nastupe. Publika će ga tako 20. i 22. listopada moći poslušati uživo u beogradskoj Štark Areni, 9. prosinca u Areni Varaždin te 23. prosinca u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru.

VIDEO Otac Nives Celzijus bio je poznati novinar, a kći ga je optužila da ju je seksualno uznemiravao

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije