Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon koncerta u areni

Gibonni o kritikama:Trebaš sebe upoznati da se onda zapitaš je li to što radiš 'wannabe' ili si to stvarno ti

Gibonni na Marjanu
Foto: Promo
1/11
15.05.2023.
u 07:45

Glazbenik je dao veliki intervju za Slobodnu Dalmaciju u kojem je govorio o raznim temama, među kojima i o kritikama s kojima se susreće svatko tko je na sceni

Glazbenik Gibonni (54) sredinom ožujka održao je dva velika koncerta u Areni Zagreb, a sada se osvrnuo na kritike. Naime, glazbenik je dao veliki intervju za Slobodnu Dalmaciju u kojem je govorio o raznim temama, među kojima i o kritikama.

- Malo je pjesama u kojima se danas spominju riječi kao što su 'zahvalan', 'oprosti', 'pomirit', 'toleranca' - rekao je pjevač prisjećajući se nedavnih koncerata u Areni. Gibonni je Arenu napunio 8. i 10. ožujka te tako bilježio 35 godina karijere i napravio pravi spektakl.

No, u intervjuu je govorio o tome  kako se osjeća s obzirom na to da su mu mnogi zamjerili što je previše 'omekšao', pjevač je odgovorio:

- Neka zamjeraju, pa što ću im ja? Mislim da se jednom moraš sresti sam sa sobom. U jednom trenutku, nakon naslanjanja na neke uzore, prođe neko vrijeme i sretneš se sa sobom. Trebaš sebe upoznati da se onda zapitaš je li to što radiš 'wannabe' ili si to stvarno ti. Ja sam se oslobodio neke svoje prtljage. Ako to što ja jesam nekom smeta, meni je prihvatljivo - rekao je.

 

Podsjetimo, Gibo je na nastupu izveo svoje najveće hitove, a i publici je uputio značajnu poruku. 

-"Ako vas netko pita kako je bilo na koncertu", govorio je Gibo publici u Areni Zagreb na prvom koncertu, "a vidite da su agresivci, recite im da je bilo očajno, da je bio dosadno, recite im da nikako ne dolaze u petak", pa nastavio; "Ne zanimaju me takvi, od nas 18 tisuća večeras je svatko donio svoju ciglu i sagradili smo si kuću, a ta kuća ima dobre temelje i dobru statiku". 

Glazbenik je na nastup donio i kulu na kojoj je nastupio. Kula se sa stropa spustila u sredinu partera dvorane, a na njoj je otpjevao četiri pjesme na drugom i dugom bisu. Biseva je bilo ukupno tri na koncertu dugom točno tri sata.

VIDEO: Mrle i Prlja o dojmovima nakon finala 

 

Ključne riječi

Komentara 6

MA
Makbe
12:30 15.05.2023.

Gibonni kroz pjesme izražava svoje osjećaje i stavove i to je osobina koja resi prave pjevače. Jadni su oni koji pjevaju samo da bi druge zadovoljili ili im se dopali.

JM
JMN
11:40 15.05.2023.

Gibo, nije tvoj problem tematski nego stilski, a stil ti je patetičan i pretenciozan.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:09 15.05.2023.

Gibonni je već skoro 10 g. više "duhovni vođa" nego glazbenik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije