Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na predstavljanju natjecanja

Gerard Pique pao s pozornice, Shakirini fanovi: 'To ti se dogodi kad varaš'

gerard pique
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/8
26.10.2023.
u 18:08

Tijekom predstavljanja projekta, Španjolac je u jednom trenutku krenuo prema navijaču koji je držao njegov dres, vjerojatno kako bi ga pozdravio i potpisao mu se na dres, ali onda je doživio neobičnu nesreću. Naime, pao je u rupu pored pozornice duboku više od dva metra.

Umirovljeni nogometaša i bivši suprug pjevačice Shakire Gerard Pique prije godinu dana je u suradnji s influencerom Ibaijem osmislio novo nogometno natjecanje koje je nazvao Kings League. Dosad su se utakmice igrale samo u Španjolskoj, ali sada je Pique odlučio svoju ideju predstaviti i u Meksiku. Tijekom predstavljanja Španjolac je u jednom trenutku krenuo prema navijaču koji je držao njegov dres, vjerojatno kako bi ga pozdravio i potpisao mu se na dres, ali onda je doživio neobičnu nesreću. Naime, pao je u rupu pored pozornice duboku više od dva metra. Marca piše da je Španjolac prošao bez ozljeda te da se kasnije šalio s publikom da je bila riječ o magičnom triku.

Ovo sve popratili s i Shakirini fanovi koji se šale na njegov račun na društvenim mrežama. Naime, snimka je brzo postala viralna, a mnogi su je prokomentirali. "Nisi poštovao kraljicu pozornice pa neće ni pozornica tebe", napisala je jedna korisnica X-a, a druga se nadovezala: "To se zove karma". "To ti se dogodi kad varaš Shakiru", "Shakiravodoo" i "Život je prepun zamki", još su neki od brojnih komentara. 

Podsjetimo, Shakirini fanovi referirali su se na Piqueovu prevaru Shakire. Naime, nogometaš je pjevačicu prevario sa studenticom  Clarom Chiom Marti.  Španjolski mediji pisali su kako je pjevačica otkrila da je nogometaš vara zahvaljujući džemu. Naime, već neko vrijeme TikTokom i Twitterom kruže razne teorije o njihovom raskidu, a jedna je od njih i da je Shakira nakon poslovnog puta stigla kući i htjela je pojesti nešto slatko. Uvijek u frižideru drži svoj omiljeni džem koji Pique zbog posebne dijete ne jede, a za poslasticu nisu bila zainteresirana ni djeca. Kako je džem bio pojeden, Shakira je posumnjala da je netko bio u njihovoj kući.

VEZANI ČLANCI

Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022. godine zbog njegove nevjere, a u prosincu je u javnost izašla i snimka koja pokazuje kako je Pique imao drugu puno prije nego li je Shakira za to saznala. U jednom intervjuu koji je dao nekoliko mjeseci prije rastanka sa slavnom pjevačicom, Marti je prošla iza njegovih leđa. Taj intervju snimljen je u Piqueovoj kući deset mjeseci prije prekida sa Shakirom, što znači da je Clara bila u njihovoj kući u kojoj je u tom trenutku i dalje živjela glazbenica. 
Dodajmo i da je Pique s Marti prošlog ljeta odmarao i u Hrvatskoj i to na Lopudu.

VIDEO Gile iz Električnog Orgazma: 'Mediji u Srbiji danas su manje neovisni nego u vrijeme Miloševića'

Ključne riječi

Komentara 2

BA
Barba56
04:36 27.10.2023.

Dex : Zna se gdje Shakira zivi , a ako je to istina moze se zahvaliti ovome sto je pao sa bine .

DE
Dex
19:05 26.10.2023.

Shakira je u Španjolskoj osuđena na zatvorsku kaznu radi utaje poreza i izdana je međunarodna tjjeralica za njom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije