Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjeran?

Gerard Piqué: Kakva Bar Refaeli, moja jedina plavuša je Shakira!

pique
Facebook
18.05.2012.
u 18:30

Uz fotografiju Piqué je napisao: “Uživao sam u prekrasnoj večeri!” Tako je svima dao do znanja da ne prolazi kroz ljubavnu krizu. Ipak, poznato je da je Piqué slab na plavuše, a da je lijepa Bar navijačica Barcelone

Samo dan nakon što je vijest da je Gerard Piqué ostavio Shakiru zbog manekenke Bar Refaeli preplavila primarno španjolski, a potom se kao požar proširila i na svjetski medijski prostor, Piqué je fotografijom sve demantirao. Danas je na Facebooku i Twitteru objavio fotografiju na kojoj grli Shakiru.

S njima su u društvu njegov nogometni kolega iz Barcelone Cesc Fàbregas s djevojkom Daniellom Semaan, a snimljeni su na oproštajnoj večeri trenera kluba Pepa Guardiole. Uz fotografiju Piqué je napisao: “Uživao sam u prekrasnoj večeri!” Tako je svima dao do znanja da je dobre volje i da ne prolazi kroz ljubavnu krizu.

Ipak, obično gdje ima dima, ima i vatre. Poznato je da je Piqué slab na plavuše, a da je lijepa Bar Refaeli strastvena navijačica Barcelone i gutačica poznatih muškaraca. A k tome, izraelska manekenka koja je hodala i s Leonardom DiCaprijem ovih je dana slučajno u Barceloni gdje snima kampanju za modnu kuću Pronovias. Novinari koji prate modu navodno su je vidjeli kako se provodi s Piquéom po Barceloni.

Od tih napisa Bar se ogradila rekavši da je nogometaši kao muškarci ne zanimaju. Vrijeme će pokazati lažu li Bar i Piqué ili su novinari pogrešno vidjeli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije