Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bella Esmeralda

Georgina Rodriguez objavila fotografiju kćerkice, jedan detalj privukao je pažnju i izazvao raspravu

Le Papier Jacquemus Front Row - Arles
Foto: patrick aventurier
1/14
13.07.2022.
u 21:10

Zanosna Argentinka fotografiju malene objavila je na Instagram storyju, a pratitelji su odmah primijetili detalje poput Dior podbradnjaka, ali i da ima probušene uši, što je već izazvalo raspravu na društvenim mrežama.

Georgina Rodriguez (28), djevojka nogometaša Cristiana Ronalda (38) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju njihove najmlađe kćerkice Belle Esmeralde. Malena je rođena u travnju ove godine, a nogometaš i manekenka tada su objavili i tužnu vijest. Naime, obitelj je zadesila zadesila tragedija kada je pri porodu preminuo njihov sinčić. Georgina je bila trudna s blizancima i djevojčica je preživjela, a maleni je preminuo. 

Zanosna Argentinka fotografiju malene objavila je na Instagram storyju, a pratitelji su odmah primijetili detalje poput Dior podbradnjaka, ali i da ima probušene uši, što je već izazvalo raspravu na društvenim mrežama.

I dok su brojni pratitelji komentirali da je Esmeralda ''poput anđela'' i ''prava ljepotica'' te kako veoma sliči sestri Alani, dio je pak komentirao kako je djecu ne treba odijevati u skupocjene komade te kako je još malena da ima probušene uši.

Foto: Instagram
Podsjetimo, Georgina se nedavno također našla na meti kritika kada je podijelila fotografiju iz privatnog aviona.
Pozirala je u bijeloj haljini koja je naglasila njezin dekolte i liniju, a fotka s Ronaldom posebno je oduševila dio pratitelja, no neki su ispod objave odlučili prozvati Georginu.

- Prije nekoliko dana s muškarcem mojih snova - napisala je Georgina uz niz fotografija, a pažnju pratitelja ukrali su skupocjeni modni detalji i nakit pa su joj uputili brojne kritike.

''Pomislio sam kako je ovo reklama za satove'', ''Koliko se voliš hvaliti'', ''Ne brini, vidimo samo nakit'', ''Čovjek tvojih snova? Čini mi se kako su tvoji snovi ipak dijamanti'', ''Budi iskrena, voliš njegove milijune, to se jasno vidi'', samo je dio komentara dok su drugi pak komentirali kako su ''divan par''.

Par je 18. travnja na društvenim mrežama podijelio tužnu vijest. Naime, preminuo im je novorođeni sin. - S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek - napisali su. 

VIDEO Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu grupe Guns'N'Roses

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije