Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaručnica Cristiana Ronalda

Georgina Rodriguez o najvećoj tragediji u životu: 'Srce mi se slomilo, pitala sam se kako nastaviti dalje'

Foto: Instagram/ georginagio
1/7
25.09.2022.
u 17:17

- Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Velik komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila - govori Georgina u najavi nove sezone realitija Soy Georgina.

Georgina Rodriguez (28), zaručnica Cristiana Ronalda (37), progovorila je o strašnoj tragediji koja ju je zadesila u travnju ove godine kada je izgubila novorođenog sina. Potresnog iskustva prisjetila se u najavi nove sezone njezinog reality showa Soy Georgina koja će se prikazivati na Netflixu. 

- Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Velik komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i vidjela jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno - izjavila je Georgina. Prema najavama upravo će tragedija koja je zadesila Ronalda i Georginu biti u fokusu druge sezone serije. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, par je sredinom travnja otkrio da im je na porodu preminuo sin.  "S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek", stajalo je u zajedničkoj izjavi para koju su podijelili na društvenim mrežama. Georgina je nosila blizance, a djevojčica Bella Esmeralda je preživjela.

VIDEO Alen Vitasović progovorio o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije