Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žena nogometaša

Georgina Rodriguez navodno ponovno trudna: Zbog ove fotke potaknula glasine

Foto: instagram
1/45
10.01.2024.
u 19:47

Influencerica i model Georgina Rodriguez objavila je nove fotografije na Instagramu i time potaknula šuškanja da je ponovno trudna.

Argentinsko-španjolska influencerica i model Georgina Rodriguez, inače svima poznatija kao partnerica jednog od najpopularnijih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda nedavno je podijelila fotografiju na društvenoj mreži Instagram i time potaknula još veće glasine o trudnoći. Fotografija je objavljena samo nekoliko dana nakon što su se u medijima pojavile spekulacije da slavni jet set par ima probleme u ljubavi. Ipak, čini se da je to daleko od prave istine.

Nakon pisanja o krizi u njihovu odnosu, slavna Georgina objavila je fotografiju iz njezina privatnog aviona uz zanimljiv opis. - Moja obitelj, moj život - napisala je atraktivna crnka, a na jednoj od fotografija obožavatelji su primijetili njezin trbuh koji se upadljivo nazire ispod bijele haljine. Na jednoj od fotografija prikazala je i sebe kada je bila trudna te se usporedila s današnjom slikom, a na toj fotografiji dok je bila trudna djeca joj ljube trbuh. - Je li beba na putu? Mališani izgledaju kao da joj ljube trbuh - napisala je začuđena pratiteljica ne uočavajući kako je ipak riječ o fotografiji dok je Geo, kako je od milja zovu - bila trudna

 

 

VEZANI ČLANCI:


Podsjetimo, slavni nogometaš Cristiano Ronaldo prvi put se pronašao u roditeljskoj ulozi 2010. godine kada je dobio sina Cristiana Juniora, a za kojeg se nagađa da ga je rodila surogat majka. Sedam godina kasnije nogometaš je proširio obitelj, a prvo je dobio blizance koje mu je također rodila surogat majka. Nakon toga uslijedila su djeca i s njegovom emotivnom partnericom Georginom Rodriguez. 

 

1/15

U listopadu 2021. godine par je objavio da čeka blizance, točnije dječaka i djevojčicu, a u travnju 2022. Ronaldo je podijelio tužnu vijest da je jedan od blizanaca, dječak, nažalost preminuo. To je duboko pogodilo i rastužilo obitelj, a posebno Georginu koja je mjesecima tugovala i bila neutješna. 

 

VIDEO: Paprena zarada Aleksandre Prijović: Otkriveno koliko je zaradila za tri nastupa u noćnom klubu. 

Komentara 1

SE
Serđo23
21:09 10.01.2024.

Ljepa cura ! Šteta sto ne zna pjevat ! Napunila bi 5 Camp Noa i Santiaga Bernabea !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije