Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presladak prizor

Georgina objavila fotografiju kćeri Esmeralde, dobila više od milijun lajkova, a odmah se javio i Ronaldo

Foto: Instagram
1/7
08.08.2022.
u 09:48

"Belle Esmeralde. Moja malena, veliki blagoslov", napisala je Georgina u opisu fotografije. U komentarima se odmah javio i ponosni otac Ronaldo koji je ostavio emotikon srca.

Zaručnica Cristiana Ronalda (38), Georgina Rodriguez (28) objavila je novu fotografiju njihove kćeri Belle Esmeralde, a njezina fotografija u manje od jednog dana prikupila je više od 1.3 milijuna lajkova. 

"Belle Esmeralde. Moja malena, veliki blagoslov", napisala je Georgina u opisu fotografije. U komentarima se odmah javio i ponosni otac Ronaldo koji je ostavio emotikon srca. 

Malena je rođena u travnju ove godine, a nogometaš i manekenka tada su objavili i tužnu vijest. Naime, obitelj je snašla tragedija kada je pri porodu preminuo njihov sinčić. Georgina je bila trudna s blizancima i djevojčica je preživjela, a maleni je preminuo.  

Zanosna Argentinka nedavno je fotografiju svoje djevojčice objavila na Instagram storyju, a pratitelji su odmah primijetili detalje poput Dior podbradnjaka, ali i da ima probušene uši, što je već izazvalo raspravu na društvenim mrežama.

I dok su brojni pratitelji komentirali da je Esmeralda ''poput anđela'' i ''prava ljepotica'' te kako veoma sliči sestri Alani, dio je pak komentirao kako djecu ne treba odijevati u skupocjene komade te kako je još malena da ima probušene uši.

Foto: Instagram

Podsjetimo, par je tužnu vijest o gubitku sina sa svojim pratiteljima podijelio u travnju ove godine na Instagramu.

"S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek",  napisali su tada u objavi za javnost.

VIDEO Bojana Gregorić pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije