Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevi nakon pedesete

George Clooney baš kao Zdravko Čolić i Vlado Kalember...

Foto: Youtube Screenshot
1/4
10.06.2017.
u 10:16

Zdravko Čolić ponosni je otac dviju djevojčica koje je dobio u braku s dugogodišnjom djevojkom Aleksandrom, a otac je postao nakon što je navršio 50 godina, baš kao i Clooney i Kalember

Glumac George Clooney, sa suprugom odvjetnicom Amal Clooney, dobio je blizance Ellu i Alexandra u 56. godini.

– Vrlo brzo nakon što smo započeli vezu znao sam da ostatak života želim provesti s Amal iako o tome nismo razgovarali. Iznenadio sam je prosidbom, kleknuo sam i pitao je želi li se udati za mene. Nije mogla doći k sebi pa sam joj morao reći da se požuri s odgovorom jer imam 52 godine i mogao bih slomiti kuk klečeći – simpatično je priznao Clooney. David Letterman, bivši voditelj talk-showa “Late Show”, postao je otac s 56 godina.

– Tu sam gdje jesam, imam 56 godina i takve mi se stvari ne bi trebale događati. Jako sam uzbuđen, ali i prestrašen. Postat ću otac! – rekao je Letterman. I neke domaće zvijezde okusile su čari roditeljstva tek nakon pedesete, a među njima i Vlado Kalember koji je postao otac u 52. godini, kad je njegova bivša supruga Ana Rucner rodila sina.
– Nisam razmišljao o djeci jer u godinama kada je po nekakvim mjerilima bilo vrijeme da postanem roditelj nisam bio u vezi u kojoj bih poželio imati djecu – izjavio je Kalember. Danas Darijan ima 10 godina.

Još jedan glazbenik koji je postao otac nakon što je navršio 50 godina jest Zdravko Čolić. S dugogodišnjom djevojkom Aleksandrom vjenčao se u svibnju 2001. godine. U listopadu te godine postao je otac Une Zvezdane, a pet godina poslije dobio je još jednu kćer.

Komentara 1

Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
14:58 10.06.2017.

Ipak nije gay.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije