Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođendanska zabava

George Clooney supruzi Amal priredio iznenađenje za 37. rođendan

george clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
07.02.2015.
u 10:36

Rande Gerber, suprug Cindy Crawford kazao je kako su najbliži prijatelji para bili na večeri u domu Georgea Clooneyja te da glumac uvijek pripremi neko iznenađenje za svoju suprugu

Amal Clooney proslavila je svoj prvi rođendan kao supruga Georgea Clooneyja. 53-godišnji glumac priredio je intimnu večeru s najbližim prijateljima u njihovom domu kako bi proslavili 37. rođendan njegove lijepe supruge.

Rande Gerber, suprug Cindy Crawford kazao je kako su najbliži prijatelji para bili na večeri u domu Georgea Clooneyja te da glumac, inače njegov dobar prijatelj, uvijek pripremi neko iznenađenje za svoju suprugu.

Iako se šuškalo kako su Amal i Clooney nakon nekoliko mjeseci braka pred razvodom, 53-godišnji glumac je opovrgnuo te glasine na dodjeli Zlatnog globusa 11. siječnja.

– Iza mene je uspješna godina jer lijepo je imati pored sebe osobu koju istinski volite, a još je ljepše kad je pronađete nakon duge potrage. Moja je trajala pune 53 godine. Ne znam koja nas je to alkemija i sudbina spojila, ali vrlo dobro znam, Amal, da ne mogu biti ponosniji što sam tvoj suprug – rekao je tada George Clooney.

>> Clooney ovom izjavom stao na kraj tračevima!

Komentara 4

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:27 08.02.2015.

Ja mislim da je i ona gay perfektno subih skucali.

JO
johnny64
12:34 07.02.2015.

sinpa su

VE
Venezian
13:02 07.02.2015.

Clooney je gay , to je javna tajna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije