Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan visoke mode

Gaultierova revija kasnila, publiku smirili slikama Andreja Pejića

'Model Andrej Pejic presents a creation by French designer Jean Paul Gaultier as part of his Haute Couture Fall/Winter 2012-2013 fashion show in Paris July 4, 2012.  REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE - T
'BENOIT TESSIER'
05.07.2012.
u 17:00

Twitajući slike muških muza Jeana Paula Gaultiera – Andreja Pejića i Willyja Cartiera – apetit je publike rastao sat i pol

Sudeći po tome kako je izgledao na reviji visoke mode Jeana Paula Gaultiera, transrodni maneken Andrej Pejić na pragu je promjene spola. Iz muškog u ženski. Nije dakako samo Gaultier, poznati enfant terrible francuske mode, zaslužan za manekensku slavu \"plavušana\" Pejića. Presudilo je tome uočljivo opće raspoloženje za rodno/spolnu kakofoniju koja vlada u društvu razvijenog Zapada. Pejića imitiraju i drugi mladi muški modeli: često nismo sigurni je li na pisti on ili neki njegov bezobrazni dvojnik.

Gaultierova je pariška revija – puna referenci na art deco stil – kasnila sat i pol. Ljudi su šizili, a da bi ih umirio i još više intrigirao, organizator je Twitterom ljudima slao vruće fotografije modela Andreja Pejića i Willyja Cartiera! Omiljenog je Pejića još više vizualno gurnuo prema ženskom spolu korzetom koji je stvarao dodatne obline. (al/vlm)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije