Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gala Svilan: Jedva čekam da se o tati počne govoriti kao o ocu Gale Svilan

gala svilan
11.02.2010.
u 09:20

Iako ju je prezime Svilan lansiralo u svijet poznatih bez puno muke, Gala to ne smatra privilegijom. Kaže kako jedva čeka da se o njoj prestane govoriti kao o kćeri Siniše Svilana.

Studentica privatne Visoke novinarske škole Gala Svilan članica je modne agencije Midikenn, ali ističe da joj je obrazovanje na prvom mjestu.

- Bila sam na trećoj godini Filozofskog fakulteta, ali sam se ipak odlučila za novinarstvo. Počelo me sve više zanimati, a tu je, naravno, i tatin utjecaj - kaže Gala, kći direktora programa Nove TV Siniše Svilana.

Iako ju je prezime Svilan lansiralo u svijet poznatih bez puno muke, Gala to ne smatra privilegijom.

- Jedva čekam dan kad ja neću biti kći Siniše Svilana, već će on biti tata Gale Svilan - izjavila je Gala za Tportal.hr

Komentara 4

QW
qwert123
10:08 11.02.2010.

WTF?

DO
doktorica
09:51 11.02.2010.

Je li to onaj Svilan sa onim groznim glasom.

OB
-obrisani-
10:22 11.02.2010.

kaže ova totalno nepoznata i nebitna curica da je bila na filozofskom pa se prebacila na \"privatnu visoku novinarsku školu\", zanimljivo tko god ima tatu tajkuna ide u neku privatnu školu koja se debelo plaća i u kojoj nema padanja na ispitima , nemožete izgubiti godinu i dali ste ikada čuli da je netko pao na tim \"školama\" , jako zanimljivo imaš lovu -mahom ukradenu odmah si i pametan i sposoban i uspješan i inteligentan pa nekada mi se čini da će te škole početi proizvoditi arhimede, seneke, einsteine, tesle ,a možda čak i Bogove jer tamo su svi tako inteligentni i pošteni , o Bože moj do kada ćeš me držati na ovom svijetu u ovoj muci , mi siromašni i glupi nismo zaslužili ni da živimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije