Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAZNUO STVAR?

Frontmen Franz Ferdinanda optužio Pharrella za plagiranje

Alex Kapranos
Foto: Press Association/Press Association/PIXSELL
1/2
01.02.2014.
u 09:59

"Hey @Pharrell - volim tvoje pjesme. Ako želiš posuditi riff, samo pitaj...", napisao je Kapranos na Twitteru

Frontman grupe Franz Ferdindand Alex Kapranos uputio je tweet Pharrellu sugerirajući da je novi singl Palome Faith "Can't Rely on You", koji je napisao i producirao Pharrell, koristi glazbenu temu iz pjesme Franz Ferdinanda "Take Me Out".

"Hey @Pharrell - volim tvoje pjesme. Ako želiš posuditi riff, samo pitaj...", napisao je Kapranos na Twitteru uz link na pjesmu Palome Faith.

Pharrellov predstavnik nije htio komentirati slučaj, prenosi Pitchfork.

Što vi kažete? Podsjeća li vas "Can't Rely on You" na "Take Me Out"?

 >> Što mu je to na glavi? Golemi šešir donio mu samo podsmijehe

Je li Pharrell "posudio" of Franz Ferdinanda?

Komentara 1

Avatar fidelio
fidelio
16:17 01.02.2014.

Mediji trebaju malo prestati nabrijavati zafrkanciju u sukobe. Da, ulomci su tonski i ritmički vrlo slični, ali tweet nije nužno morao biti zlonamjeran. Jednako tako bi mogao biti dobra zeka ili poziv na suradnju... ak ti fali koji rif, imamo mi još :) Uvijek mora biti negativa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije