Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skladan par

Franka i Ćorluka zablistali kao gosti na vjenčanju, pjevačica pokazala kako su se zabavljali

Foto: Instagram
1/7
16.07.2023.
u 12:37

Skladni supružnici slavili su ljubav s prijateljima, a Franka se pohvalila i atmosferom koja je vladala u Balama, u mjestu u kojem je i ona izrekla sudbonosno 'da' svom Vedranu

Pjevačica Franka Batelić (31) i njezin suprug, umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka (37) ovog su vikenda bili uzvanici na vjenčanju prijatelja u Istri. Franka je tom prilikom zablistala u dugoj elegantnoj ljubičastoj haljini dok je Vedran na sebi imao bijelu košulju, odijelo i bijele tenisice.

Foto: Instagram

Skladni supružnici slavili su ljubav s prijateljima, a Franka se pohvalila i atmosferom koja je vladala u Balama, u mjestu u kojem je i ona izrekla sudbonosno 'da' svom Vedranu. 

Osim sa suprugom Franka je pozirala i s prijateljicama, ali i mladenkom ispred crkve. - Sreća - napisala je tek kratko u opisu fotografije. 

Foto: Instagram

Inače, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine. Upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dežurni dušobrižnici tada su bili uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

Foto: Instagram

Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled  zapela za oko. I u Frankinom životu u to vrijeme događale su se velike promjene. Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života. U braku su dobili i dvoje djece, sina Viktora i kćer Gretu koji, sudeći prema fotografijama, nisu bili s njima na vjenčanju. 

 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući'

Komentara 7

DU
Deleted user
13:01 16.07.2023.

Ovaj, ne znam, nisam posve siguran, ali nekako mi se čini da se nama takzvanim običnim malim ljudima u Lijepo Našoj živo fućka i da nas zabolje ona stvar i za Batinić Frankinu i za Ćorluka Vedru. Nama je obično jedino bitno to kako preživijeti od prvoga do prvoga u mjeseci i slične cake, pa to ti je bolan ne bio.

DU
Deleted user
23:16 16.07.2023.

Bivši nogometaš sa svojom na svadbi... Udarna vijest. Na što smo u ovoj državi spali!

OL
olujasviholuja2
13:26 16.07.2023.

Nekada prije 30,40 godina u novinama skoro ništa pročitati o privatnom životu sportaša ,glazmenika ili glumaca, jedino ako su bili obodva javne osobe,kao arsen i gabi, anja i despot i dr.(svakodneno sam kupovao nivine). A danas skaču iz paštete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije