Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZALA KONCERT

Franka Batelić izašla iz kuće nakon što je preboljela koronavirus, Ella Dvornik zeza je u komentarima

Foto: Instagram
1/7
13.09.2021.
u 11:37

Ovog je vikenda objavila kako je izašla prvi put nakon što je zaražena. Dobila je brojne poruke potpore, a javila joj se i Ella Dvornik koja se našalila s činjenicom da je Franka ostala bez osjeta mirisa i okusa

Franka Batelić prošlog je tjedna objavila da je zaražena koronavirusom, a zbog toga je morala otkazati najavljeni koncert ispred Lisinskog.  Pjevačica je podijelila na Instagram storyju kratki video na kojem miriše poriluk i ne može ništa osjetiti i napisala je: ''Život bez okusa i mirisa nije život!''

Ovog je vikenda objavila kako je izašla prvi put nakon što je zaražena. Dobila je brojne poruke potpore, a javila joj se i Ella Dvornik, koja se našalila s činjenicom da je Franka ostala bez osjeta mirisa i okusa.

Foto: Instagram

"Ono kad kupiš skupi parfem, a ne možeš ga namirisati", napisala joj je Ella. 

Podsjetimo, Franka je napisala kako se zarazila krajem kolovoza, a premda je sada negativna, liječnici joj nisu dopustili da nastupi na dugoočekivanom koncertu. 

"Pozdrav s kauča od ovog blijedog stvorenja ! Ni mene korona nije zaobišla. Prije 10-tak dana dobila sam pozitivan nalaz i onda je krenulo sve – od kašlja, temperature, groznice, gubitka okusa i mirisa….  Iako sam sada negativna na testu, nekoliko stepenica i dalje mi pričinjavaju poseban napor", napisala je tada Franka. 

VIDEO: Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije