Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevska prinova

FOTO Trudnoća Kate dobro pristaje, trbuščić se lagano nazire

kate middleton (1)
Foto: John Stillwell/Press Association/PIXSELL
1/11
12.01.2013.
u 21:45

Blistava osmijeha sa suprugom Williamom stigla je na predstavljanje svojeg prvog portereta

Najgore mučnine prošle su i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middletone opet je u igri.

Blistava osmijeha sa suprugom Williamom stigla je na predstavljanje svojeg prvog portereta, djela Paul Emsleya koje je otkriveno u National Portrait galeriji u Londonu.

Otkriveno je tom prilikom još nešto. Trudnički trbušičić koji je vojvotkinja vješto prikrila tamno crvenom haljinom ipak se dao naslutiti ispod  fine i meke tkanine. 

Kate je u 12. tjednu  trudnoće, a prije neki dan proslavila je 31. rođendan. Spol djeteta još se ne zna.

>>Kate za rođendan na dar kuća vrijedna oko 40 milijuna kuna

Komentara 1

Avatar emilsali
emilsali
08:03 13.01.2013.

Windsor Vekovna evolucija ljudske lenjosti Kroz celo svoje postojanje, Egbert von Wessex -prvi engl.kralj... je težio da smisli kako da drugi obave nešto umesto njega, a ako je to nemoguće, onda bar kako to da uradi na što lakši načinin Tako su nastajali . kraljevi .princevi,vojvodkinje pa motori od bicikala, pa automobili, daljinski upravljači.. .kolonije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije