Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umirovljena sutkinja

FOTO Đurđa Tedeschi uživa u poznatoj cvjećarnici u društvu prijatelja: Poput dive!

Đurđa Tedeschi prošetala Dubrovnikom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/13
27.03.2024.
u 19:17

Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi rijetko se pojavljuje u javnosti, društvene mreže gotovo i ne koristi, a sada je iznenadila sve videom u cvjećarnici poznatog zagrebačkog umjetnika Saše Šekoranje.

Umirovljena sutkinja i majka poduzetnika Emila Tedeschija, Đurđa Tedeschi dobro je poznata javnosti po svojem osebujnom stilu odijevanja koji definitivno rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Uvijek je posebna i drugačija, a njezini modni zalasci redovito se uvrštavaju na ljestvice najbolje odjevenih Hrvatica, upravo zato što je njezin stil neobičan i unikatan. 

Sada je pak kod poznatog umjetnika te cvjećara Saše Šekoranje posjetila njegovu cvjećarnicu i u stilu prave dive snimila video kako puši cigaretu i drži buket u rukama. Mnogi su korisnici društvene mreže Instagram i Sašini obožavatelji komentirali kako je Đurđa prava ikona i legenda naše domaće javne scene. 

Podsjetimo, majka Emila Tedeschija puno je puta pokazala da joj modno eksperimentiranje nije nimalo strano i najčešće nosi stajlinge u omiljenoj joj crnoj. Njezinu garderobu, san svake fashionistice sklone avangardi, krase kreacije s potpisom Celine, Balenciage, Bottege Venete i kreativnog Japanca Junye Watanabea, koje vješto spaja s pomno osmišljenim modnim dodacima, stoga nimalo ne čudi to da Đurđa Tedeschi uvijek izgleda kao da je sišla s modne piste.

 

Đurđa Tedeschi prošetala Dubrovnikom
1/8

VEZANI ČLANCI: 

 

Ovaj je put pak odjenula smeđu majicu, traper hlače, i crne čizme od brušene kože te maslinasti baloner, a cijelu je kombinaciju upotpunila s tigrastim kapicom. Sudeći po snimci na društvenoj mreži Instagram, Đurđa i Saša su definitivno uživali u zajedničkom druženju

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LittleTut
LittleTut
02:28 28.03.2024.

Avatar LittleTut LittleTut Idite na svoj profil Zatvoriti Đurđa je bila sutkinja na Općinskom sudu 3, 4 godine i onda je dala otkaz. To je bilo prije 35 godina. Kakva umirovljena sutkinja! I ne brišite mi komentare, ne kršim nikakva pravila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije