Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opustio se

FOTO Bivšem suprugu Doris Pinčić nepoznata djevojka pleše u krilu! Bacao novac po njoj

Boris Rogoznica
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
27.03.2024.
u 19:59

Bivši suprug Doris Pinčić Guberović, Boris Rogoznica otputovao je u daleki Tajland i na društvenoj mreži Instagram objavio kako uživa u toj egzotičnoj zemlji...

- Isto mjesto, 25 godina nakon - napisao je na društvenoj mreži Instagram bivši suprug voditeljice Doris Pinčić Guberović i glazbenik Boris Rogoznica koji trenutno dane provodi u toplom i suncem okupanom Tajlandu. Usporedio je svoju fotografiju s onom iz filma snimanog na Tajlandu, 'The Beach' ('Žal'), u kojem je glumio Leonardo DiCaprio. Kasnije je posjetio popularnu turističku atrakciju za obožavatelje spomenutog filma, hotel pod nazivom 'The Memory at On Hotel', u kojem se odvija dio radnje. 

Boris je obišao brojne znamenitosti, a s pratiteljima je podijelio pregršt fotografija. Ispijao je koktele, opuštao se na predivnim pješčanim plažama, družio se sa slonovima i beskrajno se zabavljao. Usput je proslavio i svoj rođendan. - Maya Bay, mjesto gdje me duša molila da je odvedem. Danas sam joj ispunio tu želju - napisao je Rogoznica pozirajući uz divan krajolik, bistro more i bijele plaže. 

Inače, Boris ne skriva koliko uživa u ovoj egzotičnoj zemlji, a nedavno se pohvalio i noćnom provodom u Bangkoku. Podijelio snimku na kojoj grli i u obraz ljubi zanosnu plavušu, a potom je objavio snimku na kojoj mu osoba kojoj se ne vidi lice pleše u krilu, dok je Boris udara po stražnjici.

 

Boris Rogoznica
1/8

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Boris Rogoznica hrvatskoj je javnosti postao poznat po braku s voditeljicom Doris Pinčić, koja je nakon propalog braka iz kojeg imaju dvoje djece - sina Donata i kći Gitu, odlučila krenuti dalje i upustila se u brak s poduzetnikom Davorom Guberovićem pa je tako svom prezimenu Pinčić, dodala i ono Guberović. Ranije je nosila i prezime Rogoznica. U rujnu prošle godine Doris je rodila kćerkicu Divnu, a ona je prvo dijete iz drugog braka Doris Pinčić. 

Boris Rogoznica pak još uvijek skriva svoju bolju polovicu, a na prošlogodišnjem Splitskom festivalu gdje se predstavio s pjesmom "Da nam bude lipo", posvetio je jednoj bivšoj ljubavi. - Svaka moja pjesma je posvećena nekome. Posvećena je jednoj lijepoj romansi koju sam imao prošle godine. Mada je ta romansa završila, ostale su lijepe uspomene i možda čak i pjesma moje karijere - kazao je iskreno za showbuzz.hr.

 

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Ključne riječi

Komentara 4

AK
Aka
05:57 28.03.2024.

Ne kužim zašto taj čovjek ima i dalje epitet bivši suprug DOsi Pinčić? Želi li se tu Doris maltretirati preko novina ovakvim člancima? Je li ona doživotno vezana uz njegove radnje da se doživotno ga tretira kao njenog bivšeg muža, pa i onda kad ta žena ima drugog supruga i drugi brak i sa njime dijete, a to sve već ima? Pa zar ovakvi naslovi nisu maltretiranje te žene? Zar ovaj bivši muž nije konačno postao samostalan nego je pupčanom vrpcom i dalje njegovo kretanje ovim svijetom vezano za bivšu ženu? Meni je ovo prestrašna stvar ovakvo progananje bivše žene i prozivanje nje u novinama? Zaista užas!

Avatar ljutapica
ljutapica
21:01 27.03.2024.

Moralno propao do kraja. Ne misli na djecu, tipično za povrijeđeni ego.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije