Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
činilo se i da plače

Fotka seks-simbola 90-ih zabrinula fanove: Izgleda rastreseno i potpuno drukčije nego na Instagramu

Foto: Profimedia
1/14
02.08.2023.
u 20:15

S druge strane, strani mediji pišu kako je izvor blizak glumici izjavio da je Carmen odlučila samo nakratko izaći iz kuće te je tada shvatila da je jako vruće i morala je zatvoriti oči zbog jakog sunca, pa se odmah vratila unutra. Naglasili su i da nije plakala.

Bivša Playboy zečica i glumica Carmen Electra (51) 90-tih je stekla svjetsku slavu ulogom u seriji ''Spasilačka služba'' i dobila laskavu titulu seks- simbola koju nosi i danas. No, nije sve ružičasto u njenom životu kako se čini, jer nedavno je snimljena kada je bila rastresena i bez šminke. Electra koja je inače uvijek tip-top sređena, ovaj put se pojavila u javnosti u trenirci, majici benda Guns N' Roses i tenisicama, a mnogi su na društvenim mrežama zbog fotografijama pomislili kako plače sama ispred svoje kuće.  Njena kosa bila je skupljena u neurednu punđu, što gotovo nikada ne radi. 

S druge strane, strani mediji pišu kako je izvor blizak glumici izjavio da je Carmen odlučila samo nakratko izaći iz kuće te je tada shvatila da je jako vruće i morala je zatvoriti oči zbog jakog sunca, pa se odmah vratila unutra. Naglasili su i da nije plakala. 

 

VEZANI ČLANCI:

Inače, iako je proslavila 51. rođendan, zanosna Carmen i dalje svojom pojavom ostavlja bez daha što dokazuju brojni komentari na račun izgleda ispod svake objave koju podijeli na društvenim mrežama.

Prije holivudske karijere radila je kao striptizeta u jednom klubu gdje je upoznala neponovljivog glazbenika Princa koji joj je pomogao da izbaci svoj prvi singl što joj je otvorilo vrata Hollywooda, no ubrzo je pjevačku karijeru zamijenila glumačkom.

Kada je imala samo 22 godine uskočila je u kultni crveni badić i utjelovila zanosnu spasiteljicu Lani McKenzie, a iste godine prvi je put pozirala za naslovnicu Playboya.

Kroz godine je nanizala nekoliko nezaboravnih uloga u filmovima poput ''Mrak film'', ''Spartanci dolaze'' i ''Film za upucavanje'', a osim uspješne glumačke karijere pažnju je plijenila burnim ljubavnim životom, posebice s košarkaškom legendom Dennisom Rodmanom s kojim je u braku bila samo devet dana. Do 2006. godine bila je u braku s gitaristom Daveom Navarrom, a nakon razvoda njezini su glasnogovornici potvrdili da je zaručena za Roba Pattersona s kojim je prekinula 2012. godine. Danas se o njezinom privatnom životu jako malo zna.

Često se govorilo kako glumica nije bila u dobrim odnosima sa slavnom kolegicom Pamelom Anderson, ona za nju ima samo riječi hvale. - Ona je uvijek bila draga prema meni i divim joj se. Mislim da je ona najljepša žena našeg vremena - zaključila je Electra.

VIDEO Mate Janković o hrani u hotelu u Dalmaciji: 'Iskustvo je razočaravajuće, a račun 60 eura'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije