Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mondo uživa

Fotka raznježila fanove: Blanka Vlašić pokazala kako provodi vrijeme sa sinom

Zagreb: Dolazak uzvanika na sve?anu dodjelu nagrade Ve?ernjakova ruža
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/12
16.01.2024.
u 21:52

Naime, njen suprug, sportski novinar Ruben Van Gucht, otputovao je u Belgiju pa Vlašić i maleni Mondo sami odlaze u šetnje. Ovaj put je Blanka pokazala kako ona i sinčić uživaju uz more, a dječak je imao i društvo.

Naša najpoznatija atletičarka, hrvatska rekorderka i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis Blanka Vlašić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako provodi vrijeme sa sinčićem. Naime, njen suprug, sportski novinar Ruben Van Gucht, otputovao je u Belgiju pa Vlašić i maleni Mondo sami odlaze u šetnje. Ovaj put je Blanka pokazala kako ona i sinčić uživaju uz more, a dječak je imao i društvo. 

 

Blanka je ranije pokazala kako se njen otac Joško i sin Mondo druže. Unuk i djed igrali su se s loptama na vježbalištu na umjetnoj travi, a mamu Blanku posebno je razveselio ovaj prizor pa ga je odlučila i snimiti. 
Blanka je proslavila 40. rođendan  8. studenoga, a na isti dan prvi rođendan je proslavio njezin sinčić Mondo. Tada je na Instagramu osvanuo tek pokoji Story, a sada je sama Blanka odlučila prisjetiti se prošlog mjeseca objavivši niz fotografija sa zabave. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Suprug i otac njezina djeteta Ruben van Gucht, inače belgijski novinar doletio je tada u sunčani Split kako bi s njima slavio. Podijelili su i lijepe zajedničke trenutke s rođendanskim tortama, svjećicama i balonima. Blankina dugogodišnja prijateljica i bivša bacačica kladiva Ivana Brkljačić priključila se veseloj družini kako bi s njima proslavila rođendan. Blanka je u maslinastoj haljini pozirala sa zlatnom krunom na glavi, svjećicama u ruci, a isprede nje je torta ukrašena svjećicama u obliku slova i s dvije velike prskalice.

Podsjetimo, par se vjenčao u svibnju 2022. godine, a tada je Blanka iznenadila javnost fotografijom s njihovog vjenčanja koju je objavila na društvenim mrežama. Također, tada je otkrila vijest i da je trudna. Sinčića Monda rodila je 8. studenog prošle godine, točno na svoj 39. rođendan
Naša proslavljena atletičarka rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

- Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu - napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. U posljednje vrijeme Blanka često pokazuje i kako provodi vrijeme s obitelji te dijeli roditeljske savjete.

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije