Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite tko su

Forbes objavio listu najbogatijih televizijskih glumaca

ashton kutcher
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
26.08.2014.
u 13:55

Ashton Kutcher treću je godinu zaredom najbolje plaćen televizijski glumac...

Ashton Kutcher treću je godinu zaredom najbolje plaćen televizijski glumac. Na ljestvici koju je za ovu godinu objavio Forbes, Kutcherova imovina iznosi oko 26 milijuna dolara otkako se pridružio ekipi serije ''Dva i pol muškarca''.

Potom slijedi njegov kolega Jon Cryer, koji drugo mjesto dijeli s Markom Harmonom, iz NCIS-a. Dečki su zaradili po 19 milijuna dolara u proteklih godinu dana. Na trećem mjestu je popularni Neil Patrick Harris sa 18 milijuna. Četvrto mjesto dijele Patrick Dempsey i Kevin Spacey sa 16 milijuna svaki, a top pet zatvara Tim Allen sa 15 milijuna dolara.

>>Ona je najplaćenija holivudska glumica i to može zahvaliti filmu Gravity

Komentara 1

LI
liliZG
14:20 26.08.2014.

iha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije