Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna gošća

Florence Welch pridružit će se Stonesima u O2 areni

FLorence Welch (1)
Pixsell
28.11.2012.
u 21:20

Iako se imena ostalih gostiju zasad drže u tajnosti, nagađa se da bi nakon Mary J. Blige i gitarista Jeffa Blacka Stonesi mogli dovesti i Erica Claptona

Pjevačica Florence Welch nastupit će u četvrtak navečer na drugom koncertu legendarnih Rolling Stonesa u londonskoj O2 areni.

Nakon što su u nedjelju na istoj lokaciji Mick Jagger i kompanija uspješno probili led i britansku publiku ostavili bez daha, ovoga puta kao gošću su pozvali domaću glazbenu nadu koja će s Mickom Jaggerom otpjevati ''Gimme Shelter''. Iako se imena ostalih gostiju zasad drže u tajnosti, nagađa se da bi nakon Mary J. Blige i gitarista Jeffa Blacka Stonesi mogli dovesti i Erica Claptona.

Poslije rasprodanih gaža u Londonu, četvorka će se uputiti ''preko bare'' gdje će u prosincu održati tri koncerta.

>>Rolling Stonesi nastupili u Londonu nakon pet godina stanke

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije