Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski top model

Finalistica Nikolina Jurković više nema krive i razmaknute zube

top model
Foto: pixsell
1/3
25.11.2010.
u 15:51

Kako bi zabljesnula u nedjeljnom finalu, Nikolina je posjetila stomatologa i popravila svoj osmijeh zbog kojeg ju je žiri često kritizirao

Odbrojavanje do nedjelje kada će se znati pobjednica showa "Hrvatski Top model by Vanja Rupena" već može početi, a finalistice Nikolina Jurković, Rafaela Franić i Andrea Katkić imaju još malo vremena da poprave eventualne nedostatke.

Kritike žirija, koji joj je stalno prognozirao ispadanje zbog ružnog osmijeha, Nikolina Jurković shvatila je krajnje ozbiljno i posjetila stomatologa. Šibenčanka se prije nekoliko dana, šetajući središtem Zagreba, osmjehnula i pokazala da njezini zubi više nisu razmaknuti i krivi. Ponosno je otkrila niz biserno bijelih novih zuba koji su korigirani zubnim navlakama.

Ključne riječi

Komentara 1

AR
ARIDAN
01:15 26.11.2010.

Ja ovo ne bih dopustila - može korekcija, ali brate mili, takmiči se ti mila do kraja onakva kakva si se prijavila! Ovo je za diskvalifikaciju! Nemam ništa protiv zahvata na sebi, ali ne pred finale. A ostale dvije cure? Možda bi i one nešto trebale korigirati, pa nisu! Sramota!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije