Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLAV VLAŠIĆ

Finalist 'Života na vagi' ponovno u bolnici: 'Neugodno je, zateže i malo teže hodam'

Život na vagi
Foto: RTL
1/10
26.03.2024.
u 08:45

Mislav Vlašić, kojeg su gledatelji popularnog showa "Život na vagi" upoznali u sedmoj sezoni, ponovno je završio u bolnici. Javio se na svom Instagram profilu gdje je otkrio da mu je izvađena žuč.

Finalist sedme sezone RTL-ova showa ''Život na vagi'' Mislav Vlašić otkrio je na svom Instagram profilu da je završio u bolnici drugi put. "Opet bolnica, ali žuč izvađena", pisalo je na fotografiji koju je objavio na svom Instagramu, a na slici je vidljivo kako se nalazi u bolničkom krevetu

Javio se za RTL gdje je objasnio da se radi o dogovorenoj operaciji koja je povezana sa zdravstvenim problemom s kojim se nosio prošlog mjeseca. "Operacija je super prošla. Nisam imao nikakvih problema, dvije noći sam proveo tamo i sada izašao", rekao je Mislav i otkrio da ga boli trbuh zbog šavova. 

"Neugodno je, zateže. Malo teže hodam, no dobro sam", priznao je i dodao da je njegova djevojka Silvija bila u većem strahu zbog operacije nego on.

VEZANI ČLANCI:

"Nisam bio u strahu zbog operacija, više su drugi bili, a posebno je Silvija bila u strahu. Odmah sam planirao i početi raditi u ponedjeljak, no ipak još neću moći, moram se odmarati", dodao je. Trenutačno mora treninge staviti na pauzu zbog operacije, a što se tiče hrane, prepisana mu je stroga dijeta u trajanju od dva tjedna. 

"Ne smijem još raditi fizički ništa, a što se hrane tiče – dva tjedna moram biti na strogoj dijeti, a kasnije uvoditi ostale namirnice i vidjeti što mi odgovara, a što ne. Možda mi neka namirnica neće odgovarati koja prije jest", objasnio je finalist sedme sezone ''Života na vagi''.

Njegova djevojka Silvija Temšić došla je po njega u bolnicu. ''Ljubav moja došla po mene'', napisao je Mislav na Instagram Storyju koji je objavio nakon izlaska iz bolnice. Mislav i Silvija upoznali su se u emisiji, a tijekom sudjelovanja izgubio je 88.9 kilograma i proglašen je rekorderom. Ušao je u show s 213.5 kilograma, a ukupno je izgubio 41.6 posto tjelesne mase

GALERIJA: Sjećate se Jelene koja je u ''Život na vagi'' ušla sa 112,9 kg? Pogledajte kako sada izgleda

Život na vagi
1/6

Podsjetimo, prošlog mjeseca završio je u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu, gdje je otkrio da ima upalu gušterače. "Nije ništa strašno. Imam upalu gušterače pa su me malo ostavili na promatranju. Hvala svima na podršci", napisao je tada na svom Instagram profilu i dodao da je na infuziji i da uopće ne smije jesti.

Nakon izlaska iz bolnice, odlučio je iznenaditi svoju partnericu Silviju. "Vodim te negdje. Neka aktivnost. Ja to nisam nikad radio, a za tebe ne znam. Na otvorenom", natuknuo je Mislav neke detalje. "Nije klizanje jer znaš da sam to radila", rekla je Silvija. "I ja sam klizao", istaknuo je Mislav koji je poručio pratiteljima da pokušaju pogoditi, a u drugom videu otkrio je da su otišli na mini golf.

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije