Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Filomena i Marko o svojoj ljubavi nakon showa: On je moj princ

Foto: Facebook
1/5
05.10.2018.
u 12:52

Kažu da su si posložili prioritete i da za njih vrijedi uzrečica kako je udvoje sve lakše

U showu "Život na vagi" ove sezone dogodila se ljubav između Filomene Roglić i Marka Kregara. Iz showa je prva ispala Filomena, a  prije ispadanja ona i Marko pred kamerama su priznali da su se zaljubili.

Nakon Filomene show je napustio i Marko i sada se par konačno sreo izvan showa, a za RTL su ispričali kako su proveli zajedničko vrijeme i nastavljaju li i dalje s planom skidanja viška kilograma.

– Sretan smo što smo se našli i našu ljubavnu priču nastavljamo dalje. Naravno, vani nastavljam s mršavljenjem i već sam krenuo u teretanu, a nastavljam i sa zdravim režimom prehrane – rekao je Marko. Filomena kaže da im je prvi susret bio jako emotivan i da oboje i dalje imaju isti cilj – gubitak kilograma.

–  Ja nam zdravo kuham i brinem o tom dijelu, a on je taj koji slaže kombinaciju treninga. Ipak je on bivši sportaš. Oboje želimo biti primjer jedno drugome, mojoj kćeri pa i svima onima koji imaju isti problem s viškom kilograma. On za mene kaže da sam njegova princeza, prema tome on je moj princ! – rekla je Filomena.

Kažu da su si posložili prioritete i da za njih vrijedi uzrečica kako je udvoje sve lakše. 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
midea
14:29 05.10.2018.

sretno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije