Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prestiž

Filmom “Djeca” otvoren 18. Sarajevo film festival

sarajevo
AFP/Pixsell
06.07.2012.
u 22:44

Punoljetnost prestižnog filmskog festivala došle su proslaviti i hrvatske glumice Bojana Gregorić Vejzović, Doris Pinčić, Jagoda Kumrić i Ornela Vištica, a crvenim tepihom prošetao je i Milan Bandić te Emil Tedeschi sa suprugom Majom.

Projekcijom filma “Djeca” bosanskohercegovačke redateljice Aide Begić jučer je počeo 18. Sarajevo film festival koji će i ove godine okupiti najznačajnije filmske stvaraoce iz regije, ali i mnogobrojne goste iz svijeta. Na crvenom tepihu ispred Narodnog kazališta prošla je mnogobrojna ekipa filma “Djeca” predvođena redateljicom te glavnim glumcima Marijom Pikić, studenticom glume iz Banje Luke, i Ismirom Gagulom.

Punoljetnost prestižnog filmskog festivala došle su proslaviti i hrvatske glumice Bojana Gregorić Vejzović, Doris Pinčić, Jagoda Kumrić i Ornela Vištica, a crvenim tepihom prošetao je i Milan Bandić te Emil Tedeschi sa suprugom Majom. Pažnju je plijenio i mladi bosanski nogometaš Edin Džeko s djevojkom Amrom Silajdžić. U devet dana festivala bit će prikazano 210 filmova iz 57 zemalja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije