Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji doživljaj

FilmMusicOrkestar svira za Zagrepčane s krova double deckera

Foto: PR
1/2
24.04.2020.
u 14:54

S krova turističkog autobusa, popularnog double-deckera, Filmmusicorkestar izvesti set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija s filmskog platna.

 Zagrebački Filmmusicorkestar, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, svojim je sugrađanima odlučio pokloniti posebnu glazbenu poslasticu ovoga petka.  Tako će u utorak 28. travnja početkom u 17.00 sati s krova turističkog autobusa, popularnog double-deckera, Filmmusicorkestar izvesti set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija s filmskog platna.

Autobus će krenuti s Trga žrtava fašizma, 28. travnja, a proći će centrom grada, točnije zelenim valom do Svačićevog trga. Zatim će, nakon izvedbe nekih od najvećih hitova Gabi Novak i Arsena Dedića, nastaviti put Španskog i Mamutice gdje će izvesti melodije iz filmova Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi ili Kaži zašto me ostavi.

- Drage Zagrepčane pozivamo da se pridruže ovoj akciji i pjevaju s nama, ali sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i terasa. Slučajne prolaznike molimo da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance. Za sve naše sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je i prijenos uživo na  FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb - poručili su organizatori.

Foto: PR

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:26 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije