Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To se zove peh

Film "Tok jedne svijesti" nije u Guinnessu zbog isključene struje

Dusan Bucan
12.05.2013.
u 10:00

Svjetski rekord u najbrže snimljenom filmu drži indijski film “Sivappu Mazhai” koji je nastao u 12 dana. Nedavno snimljeni dugometražni film redatelja Igora Filipovića snimljen je u samo 13 dana.

Da je bilo više sreće, ili bolje reći plaćenih računa, Hrvatska bi se mogla podičiti novim rekordom u Guinnessovoj knjizi rekorda u kategoriji za najbrže snimljeni dugometražni film. Naime, svjetski rekord u tome drži indijski film “Sivappu Mazhai” nastao u 12 dana, a nedavno snimljeni dugometražni film “Tok jedne svijesti” redatelja Igora Filipovića snimljen je u samo 13 dana. U obaranju rekorda spriječio ih je neplaćeni račun za struju.

– Dok smo snimali u Gjuri došli su nam momci iz Elektre i isključili struju. Pokušali smo im objasniti da je u tijeku snimanje filma, ali nije pomoglo. Sutradan je struja normalno uključena jer se riješila papirologija, ali da je snimanje trajalo samo dan kraće, našli bismo se u knjizi rekorda – otkrio je glumac Dušan Bućan koji igra kriminalca Pavla kojemu je bitno da nije žedan i gladan, a svako toliko opljačka pokoji obrt ne bi li preživio.

Borko Perić igra njegova prijatelja Tihog, koji mašta o životu rock zvijezde, dok je glavna junakinja Ana Vučak kojoj je ovo debitantska uloga. Film bi u postprodukciju trebao u lipnju, a redatelj je otkrio da mu je ideja za radnju o problemima mladih u Hrvatskoj na pamet pala u prosincu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije