Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osam godina razlike

Filipa Vidovića pitali je li u vezi s TV voditeljicom Mijom Kovačić, on odgovorio znakovitim riječima

Zagreb: Poznati dolaze na koncert Matije Cveka u Dom sportova
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
01.06.2023.
u 15:35

Posljednjih mjeseci sve su glasnija šuškanja da mladi glumac Filip Vidović ljubi osam godina stariju voditeljicu Nove TV Miju Kovačić

Ljubavni život glumca Filipa Vidovića (32), sina glumačke legende Ivice Vidovića i glumice Gordane Gadžić,  proteklih mjeseci ponovno je zaintrigirao mnoge. Sve su glasnija šuškanja da Filip ljubi osam godina stariju voditeljicu Nove TV Miju Kovačić (40), no i Filip i Mia poprilično su samozatajni kada je riječ o njihovom privatnom životu. 

Na novinarski upit ljubi li poznatu voditeljicu Filip je ovako odgovorio: - Što se privatnog života tiče, poučen iskustvom, želio bi privatni život zadržati za sebe. Kada se netko zaljubi, mislim da to ide u oba smjera. Lijepo je i osvajati i biti osvajan - diplomatski je rekao Filip za Story koji je za potrebe intervjua pozirao bez odjeće. 

VEZANI ČLANCI

Glumac se prošle godine natjecao u showu Ples sa zvijezdama, a prije nekoliko mjeseci prekinuo je zaruke s plesačicom Natašom Pavičević s kojom se trebao vjenčati ovog proljeća, no o razlozima prekida nikad nije javno govorio. Njihov prekid medijima je potvrdila plesačica, a šuškalo se tada kako je vezi presudila ljubomora. 

- Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati - rekla je Nataša. 

Foto: Instagram

Inače, u zadnje vrijeme Filip i Mia sve se češće mogu vidjeti zajedno, a nedavno su odlično raspoloženi zajedno uživali i na koncertu Matije Cveka. Nagađanja o novoj ljubavi između voditeljice Mije Kovačić i glumca Filipa Vidovića dodatno je potaknula Viktorija Rađa (45), supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe (56). Naime, Viktorija je na svom Instagram profilu jednom prilikom objavila fotografiju koja je mnoge zbunila. 

Na njoj se nalaze dvije ruke koje se drže zajedno, a pored njih i papirić s imenima Mia i Filip. Viktorija je na fotografiju označila voditeljicu i glumca pa su mnogi to shvatili kao potvrdu o novoj ljubavi između njih. 

02.12.2022., Zagreb - Koncert Matija Cvek u malon dvorani Doma sportova. Mia Kovacic, Filip Vidovic. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

VIDEO HRT-ova novinarka ima zanimljiv hobi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije