Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filip vidović

Naš glumac nakon propalih zaruka napokon snimljen s osmjehom na licu u zagrljaju posebne žene

Zagreb: Poznati na premijeri predstave “Sirena i Viktorija“ u KD Vatroslav Lisinski
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
27.11.2023.
u 15:55

Prošle godine glumac Filip Vidović prekinuo je zaruke s plesačicom Natašom Pavičević, a do danas njegov ljubavni status je ostao misterij. Povezivali su ga s voditeljicom Mijom Kovačić i Ivanom Čulo, a sada je uhvaćen u zagrljaju s ovom posebnom ženom.

Prošle godine hrvatski glumac Filip Vidović (32) prekinuo je zaruke s plesačicom Natašom Pavičević, a upravo je to mnoge iznenadilo. - Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati - za časopis Story plesačica Nataša Pavičević potvrdila je da je zarukama s glumcem došao kraj. Kada su u ožujku prošle godine javno obznanili da će svoju ljubav okruniti brakom, malo je reći da su ikog ostavili ravnodušnim. Iako su mnogi vjerovali u njihovu ljubav te su najavili i vjenčanje sljedeće, odnosno ove godine, ipak je planovima zajedničkoj budućnosti došao kraj. 


- Želim da ovakve stvari ostanu privatne, a intima treba ostati intimna. Hvala vam što ste pristojni pa ste javili da ćete to objaviti - rekao je glumac za časopis Story i potvrdio prekid, baš kao i Nataša. Tada o razlozima prekida nisu željeli govoriti, no šuškanja su potvrdila da njihovoj vezi presudila ljubomora. Nakon ljubavnog brodoloma, glumca se povezivalo s domaćom voditeljicom Mijom Kovačić, ali i sa slastičarkom Ivanom Čulo. No, takva šuškanja Filip nikada nije potvrdio, ali ni demantirao. Iako je veliki šarmer, Filipu samo jedna žena stoji na posebnom mjestu u srcu - majka! 

 

25.11.2023., Scena Ribnjak, Zagreb - Raskosni domjenak nakon izvedbe predstave 'Prijatelji'. Gordana Gadzic i Filip Vidovic. Photo: Josip Mikacic/PIXSELL
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL

 

 

VEZANI ČLANCI:

 


Nakon izvedbe predstave 'Prijatelji', Filip je pozirao u zagrljaju majke Gordane Gadžić. Inače, poznata glumica svojem je sinu bila najveća podrška tijekom njegova sudjelovanja i u popularnom showu Ples sa zvijezdama, gdje je simpatični Zagrepčanin pokupio samo lijepe ovacije publike. Osim toga, Filipov pokojni otac, glumačka legenda Ivica Vidović - poznat po ulozi Očalinka iz kultnog Velog Mista, preminuo je prije 11 godina. 

 

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima'

 

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
00:59 28.11.2023.

Tko? S Kim? No s druge strane ok, bar se nije pokazal a deckom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije