Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Filip stao na vagu pa pokazao masnicu od izazova: 'Nisam ni znao da je imam dok mi nisu rekli'

Foto: RTL
1/24
13.10.2022.
u 19:21

Filip je jučer otvorio vaganje, a voditlejici Marijani Batinić ispričao je kako se osjeća u showu te kako vidi svoj napredak.

U jučerašnjoj epizodi showa 'Život na vagi', kandidati su bili na novom vaganju. Ovaj tjedan prvi je na vagu stao Filip te voditeljici Marijani Batinić otkrio da vidi napredak u svojim fizičkim mogućnostima. Filip se osvrnuo i na veliki izazov na kojem se ozlijedio. Marijana je primijetila masnicu na njegovom trbuhu te ga pitala o čemu se radi.

- Ma ništa. Nisam ni znao da je imam dok mi nisu rekli. Izgleda gore nego što je, sigurno – objasnio je kandidat koji se potom popeo na vagu na kojoj je ostao razočaran. Filipu je vaga pokazala 4,4 kilograma manje, a on je otkrio da je očekivao da je skinuo barem pet kilograma.

- Filip je nešto bolji ovaj ciklus od prošloga. Međutim, ja vjerujem da on ima kapaciteta da to bude još bolje – ispričala je trenerica Maja nakon Filipovog vaganja.

Inače, na ovom vaganju ponovno je izgubio plavi tim u kojem su sada ostala samo četiri člana. Jučer su se ispod žute linije našli Toma i Zuzana, a Matea, Filip i Josip odlučili su da će Zuzi napustiti natjecanje.

Zuzana je otkrila kako će joj cijelo iskustvo ostati u lijepom sjećanju te rekla: „Dobro ste odlučili i samo mi je žao što se neću s vama družiti. Igra nije završena, kad ja dođem, bit ću top!“

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije