Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi video spot

Filip Dizdar u ulozi Djeda Božićnjaka s gitarom

Filip Dizdar
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
16.12.2014.
u 13:43

Simpatična Božićna priča Filipa Dizdara, koju nam je nedavno ispričao u pjesmi „HO HO HO“, dobiva i svoj vizualni identitet.

Djevojka koja otima Djeda Božićnjaka samo za sebe i Djed Božićnjak koji svira gitaru samo su dio ove neobične priče koju je režirao sam Filip Dizdar.

Spot je sniman na imanju poznatom kao 'Božićna priča obitelji Salaj', kojeg krasi 1 300 000 božićnih lampica.Ovo čarobno imanje nalazi se u Čazmi i poznato je kao jedino imanje na ovim prostorima u potpunosti tematski 'uronjeno' u Božićni ambijent…

Djevojku koja otima Djeda Božićnjaka u spotu glumi mlada djevojka iz Rijeke, Zara Hrvatin, kojoj je ovo bila prva uloga u video spotu, a po riječima redatelja spota, u njoj se odlično snašla!
'Zara je svoju ulogu odlično odigrala, a time i meni pomogla da se i ja potpuno uživim u svoju. Na snimanju sam bio maskiran u Djeda Božićnjaka što je privuklo veliki broj djece da mi priđe u želji za fotografiranjem. Iako to nisam očekivao, bilo je jako zabavno glumiti djeda s gitarom neko vrijeme. Spot je pozitivnog karaktera i ovog puta sam smanjio nasilje na minimum, ipak su blagdani :)' – Filip Dizdar nam otkriva što se događalo na samom setu.

Glazbu pjesme „HO HO HO“ zajedno potpisuju Filip i provjereni suradnik Alan Dović, s kojim je surađivao i na posljednjem singlu 'Ona zna'. Produkciju i aranžman također potpisuje Alan Dović, dok je mastering pjesme radio Dragutin Smokrović-Smokva.

Uživajte u ovoj nesvakidašnjoj Božićnoj pjesmi, priči i slikama!

>>Filip Dizdar: Sestra me još nije tražila da joj napravim spot

>>Filip Dizdar: Umjetnošću se bavi danju, a noći poklanja svojoj Ani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije