Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CMC festival

Fijasko: Sunce Ivani Banfić nije dopustilo da prikaže spot

ivana banfić
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
16.06.2013.
u 10:30

Ivani Banfić propalo je premijerno prikazivanje spota za pjesmu "Izgužvana svila". U videu je razapeta između dva muškarca.

Sunce je u Vodicama pokvarilo Ivani Banfić predstavljanje videouratka za pjesmu “Izgužvana svila”.

– Nema veze. Ionako je spot pun eksplicitnih prizora pa je i bolje da ga ne vidite – kazala je Ivana Banfić. Zbog sunčanih zraka koje su udarale na platno publika nije mogla vidjeti spot. Zagrebačka pjevačica kroz šalu je objasnila kako predstavlja prvi nevidljivi videouradak.

Čak i prije prikazivanja, “Izgužvana svila” digla je prašinu. U njemu je Ivana razapeta između dvojice muškaraca, glumca Žarka Radića i manekena Antonija Marušića. Žarko glumi bogatog starijeg muža, a Antonio boema koji živi u kamp-prikolici i s kojim je Ivana u vezi.

Bivši mister Hrvatske Antonio otkrio nam je kakav je u krevetu. Rekao je da voli divlji i strastveni seks. A Ivana nije krila s kojim muškarcem bi voljela “zgužvati plahte”. – Emil Tedeschi mi je dobar frajer, ali i HTV-ov voditelj Aleksandar Stanković ima šarma – rekla je glazbenica.

>>Kojoj našoj pjevačici bolje stoji bijela boja?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije