Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano

Feministice u toplesu upale na modnu pistu

femen
Reuters/PIXSELL
28.09.2013.
u 10:00

Djevojke iz ukrajinske feminističke organizacije Femen na grudima su imale ispisanu poruku: "Modeli ne idu u bordele"

 

Iako su modeli golih grudi normalna pojava na tjednima mode, feministice u toplesu koje izvikuju parole nitko ne očekuje. Ukrajinska feministička organizacija Femen tako je upala na reviju Nine Ricci na Pariškom tjednu mode. Dvije obnažene djevojke uspjele su proći pored zaštitara i napraviti pravi spektakl. Na golim prsima im je pisalo: "Modeli ne idu u bordele". Dok su ih manekenke ignorirale i mirno hodale u elegantnim kreacijama, feministice su uzvikivale: "Dolje modni diktatori". Uspavano osiguranje reagiralo je tek nakon jedne minute. Jedva su ih uspjeli izbaciti. Ovo nije prvi put da su gole djevojke banule na pistu. Isto su napravile i prošle godine na Versaceovoj reviji u Milanu.

Jedna od manekenki Daily Mailu je kazala da se fizički sukobila s jednom od djevojaka iz organizacije Femen. – Uhvatila me za ruku dok sam izlazila na pistu i pokušala mi je podignuti suknju. Jako me to iživciralo i šakom sam je udarila po nosu – kazala je Hollie-May Saker, manekenka koju nazivaju novom Kate Moss. Bila je jako ljutita što su djevojke upale na reviju.

– Uništile su mi najdražu reviju. Žao mi je što sam tako reagirala, ali baš sam bila jako ljutita – rekla je Hollie.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije