Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra nogomet i pije pivo

Fatalni svećenik kojemu se Hrvatice same nude: Mole ga da ih ispovijedi

Foto: TikTok
1/6
01.02.2024.
u 19:54

Tomislav Lukač 30-godišnji je svećenik koji je zaludio sve žene na društvenoj mreži TikTok, a ondje dijeli sadržaj koji ih očito ostavlja 'bez daha'. Mole ga da ih ispovijedi i dođe im kući napraviti blagoslov.

Mladi 30-godišnji svećenik Tomislav Lukač koji obavlja svoju dužnost u blizini Splita, točnije u Kaštelima - malo je reći da je zaludio žene i postao prava senzacija na društvenoj mreži TikTok. Prije tri godine zaredio se za svećenika, a na društvenoj mreži podijelio je sve tajne svog poziva kako bi zapravo srušio stereotipe o svećenicima.

- Ja sam svećenik, naravno da mi nije zabranjeno biti u formi. Ja sam svećenik, naravno da još uvijek mogu popiti pivo s prijateljima. Ja sam svećenik, naravno da na TikToku zarađujem ovoliko - govori u videu Tomislav Lukač u kojemu zabija loptu u nogometnu branku, a osvrnuo se i na ispovijed te je dodao kako ne pamti grijehe ljudima koje ispovijeda. 

Pokazao je i to da je normalno kako svećenik ode s prijateljima u kafić popiti pivo, a za zaradu na TikToku pokazao je prazne džepove. Njegove videe mnogi rado, a očito je kako je posebno omiljen među ženama. - "Da ste svećenik u mojoj župi, bila bih najredovitiji član župe, pustila bih Vas i u blagoslov obitelji u kuću" - napisala je jedna obožavateljica ispod videa, a druga je napisala: 

 

@dontomolukac Ja sam svećenik… naravno da sam morao ispoštovati trend💪🏽 Hostija korištena u videu nije posvećena! #trend #priest #catholicpriest #xyzbca #fyp #foryou #fypシ #foryoupage ♬ original sound - dontomislavlukac

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- "Primila bih ga kao prvopričesnik hostiju. Šalim se. Velečasni je valjda svjestan da samim time što se javno izlaže je podložan svakakvim komentarima - napisala je jedna obožavateljica škakljiv komentar. "Grešno ga gledam" - napisala je pak druga. "Ti si svećenik, naravno da ne smijem reći da si jako zgodan - napisala je druga korisnica ove društvene mreže. "Slava ocu, sinu i Duhu svetom. Javi mi se u DM, amen" - glasio je komentar Lukačeve vatrene obožavateljice koja mu inicira da joj pošalje privatnu poruku. Na društvenoj mreži TikTok broji više od 40 tisuća pratitelja i više od milijun oznaka 'sviđa mi se'. 

 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Komentara 11

EX
Exar89
23:32 01.02.2024.

Dame i gospodo, Večernji list. Dno dna novinarstva.

KR
Kristijan001
08:37 02.02.2024.

Dostojan nasljednik Stojića!

JM
JMN
11:23 02.02.2024.

Evo ublažit ću komentar pa možda ostane. Nekada su svećenici bili drugačiji, npr. Stepinac. Nekada je u Crkvi bilo stroge discipline i to ju je očuvalo kroz stoljeća. Ali vratit će se to opet kad se do kraja razmašu plodovi modernizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije